perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kiire jatkuu

Nyt on taas kiireiltä jäänyt blogi päivittämättä. Olen kyllä pitänyt kirjaa tavaroista tästä huolimatta. Talouteen on tullut taas pari koiraharrastustarviketta, nimittäin treeniliivit ja (valkoinen) lippis. Nämäkin olen tiennyt tarvitsevani jo pari vuotta, ei siis mitään heräteostoksia. Tuolla lippiksellä siis on funktionsa kyseisessä lajissa päässä pitämisen lisäksi. Näiden lisäksi koiranruoan kaupanpäällisinä tuli reppu, vesipullo ja kuppi. Käyttöön tulevat nämäkin. Sain myös äidiltä valkoisen neulepaidan.

Tavaroita ja tuotteita on myös poistunut jonkin verran. Yhdet alushousut heitin kulahtaneena pois, ymmärrettävästi en niitä tänne kuvannut... Lisäksi kengät lähti 6 kk jälkeen roskiin. Ei sikäli ylläri, että kyseessä oli 3 euron Primark-kengät. En sorru ostamaan uudestaan.

Tuo rispaantuminen ei vielä periaatteessa koirien kanssa lenkkeillessä olisi haitannut. Mutta kun nuo pohjat alkoivat halkeilla niin se oli sitten siinä.Lumenen valkoinen meikkikynä tuli tiensä päähän. Tämä taisi majailla meikkilaukussa viitisen vuotta, eli kovin nopeasti tämä ei loppuun kulunut. Ihan ok-laatuinen kynä kyseessä.


Minikokoinen Armanin Mania-tuoksu kului loppuun. Ihan kiva tuoksu, mutta liian raskas omaan makuuni. Ostin laivalta setin näitä minikokoja, koska halusin testailla niitä. Myös reissussa ovat käteviä.


Tässä nämä jäljellä olevat tuoksut, eli neljä muuta minituoksua, sekä Armanin She isona tuoksuna.Palmoliven 250 ml suihkugeeli kului loppuun. Nyt on jäljellä (ja jo käytössä) enää tämä:


Body Shopin 750 ml suihkugeeli. Kun tämä loppuu, ajattelin kokeilla pitkästä aikaa palasaippuaa. Ovat riittoisampia ja tuottavat huomattavasti vähemmän pakkausjätettä.
Viimeinen loppunut tuote oli tämä koiran hoitoaine. Kesti käytössä 2,5 vuotta johtuen siitä, että koiria ei tule pestyä pitkän kaavan mukaan kuin näyttelyihin.

Tässä nämä tällä kertaa, tämän ihmeellisemmin en nyt jaksa näitä analysoida ja raivausprojektitkin antavat odottaa itseään. Mutta ehkäpä kevät ja aurinko saa aikaiseksi uuden innostumisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti