keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Laukut

No niin, tämä laukkupostaus antoi odottaa itseään ihan urakalla. Vihdoin sain kuvattua laukut. Eikä ollut edes mitenkään iso urakka, niitä on nykyään hyvinkin kohtuullinen määrä.

Ennen ostelin laukkuja lähes joka kuukausi. Tuolloin laukkujen kestävyyskin oli mitä oli. Muistan hyvin useamman laukun hajonneen muutaman kuukauden käytön jälkeen. Näiden hinta toki oli alhainen ja laatu sitten sen mukainen.

Nykyään kuitenkin ostan mielummin harvoin ja harkiten laukkuja ja panostan laatuun. Laukuissa kun kulkee tyypillisesti mukana painavaakin tavaraa. Lisäksi heittelen laukkuja minne sattuu, kuten auton tavaratilaan. Laukun tulee siis kestää kovakouraistakin kohtelua hajoamatta.

No, uusin nettikirppikseltä ostamani laukku näyttää siis tältä:
Soljessa on hieman kulumaa, mutta muuten laukku on priimakunnossa. Nahka on paksua ja laadukasta, ei naarmun naarmua. Olen tyytyväinen ostokseeni ja uskon laukun kestävän käytössä vuosia.

Tässä kaikki omistamani laukut:Takana reppu, sekä salikassi/viikonloppureissukassi. Sitten seuraavassa rivissä ruskea iso shopper, sekä uusin ostokseni, eli ylläoleva musta nahkalaukku. Eturivissä keskikokoinen ruskea laukku, pieni Kreetalta ostettu nahkalaukku ja edessä ainoa iltalaukkuni, joka on musta kirjekuorilaukku.

Arjessa käyttämiäni käsilaukkuja on siis neljä kappaletta. Kaksi ruskeata ja kaksi mustaa. Hyvin maltillinen määrä siis. Jossain vaiheessa saatan hankkia vielä valkoisen/vaalean laukun, mutta se ei ole tällä hetkellä ajankohtainen asia. Lisäksi iltalaukkuja on vain tuo musta. Haluaisin ruskean pikkulaukun lisäksi, olen jo oikeastaan valinnut mallin. Ostan tämän kuitenkin vasta kun sille on varmasti käyttöä ja olen varma valinnastani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti