torstai 5. helmikuuta 2015

Tavaraliikennettä

Muutama poisto/loppunut tuote taas:Löysin siivotessa keittiön kaapista vanhan blenderin kulhon. En tiedä miksi olin säästänyt tämän.En laita hiuksiani juuri koskaan. Silti omistan useita laitteita tarkoitusta varten. Tämä suoristusrauta lähti siskolle.


Viime kuussa ostamani Ole Hyvä-käsitiskiaine loppui. Loppuminen on pitkälti miehen "ansiota". Tämä ei kuulemma poistanut rasvaa, ja käytti sitä sen mukaisesti. Jatkossa ei parane ostaa kuin sitä iän ikuista Fairya tänne.
Itse kyllä pidin tuotteesta. Ihana appelsiinin tuoksu, mielestäni pesi ihan riittävän hyvin, olkoonkin ettei teho rasvaan ollut parhaasta päästä. Lisäksi tämä on kotimainen ja ekologinen, mielelläni olisin käyttänyt pidempään.


Kolmisen vuotta vanha 3 litran nestesaippuakanisteri tyhjeni. Tätä on siis käytetty vessassa käsipesuaineena. Tämä on kotimainen ja eläinkokeilla testaamaton. Mukava omenantuoksu oli plussaa. Täytynee ostaa uusi kanisteri kunhan sopiva osuu kohdalle. Nyt vessassa on yhä pumppupullollinen tätä joten kiire ei vielä ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti