lauantai 27. syyskuuta 2014

Avitcit kuukauden käyttökokemuksella

Ostin reilu kk sitten kyseisen voiteen sekä ryppyjen, että satunnaisten finnien hoitoon. Yllättäen kirjoitus on noussut blogin luetuimpien joukkoon, joten ajattelin kirjoitella käyttökokemuksia lyhyeltä ajalta.

Alkuun käytin voidetta kaksi iltaa siten, että levitin voiteen ja pesin sen muutaman tunnin jälkeen pois ja laitoin vielä kosteusvoiteen iholle. Ekat pari päivää ihoa kiristeli tavallista enemmän aamulla. Tämän jälkeen laitoin voiteen illalla kasvoille, enkä pessyt sitä enää pois. Viikon ajan muutaman tunnin päästä iholle tuli kuiva, kiristävä tunne, ja levitin vielä kosteusvoiteen Avitcidin päälle. Viikon päästä tämä iltainen kuivuuden tunne kuitenkin hellitti.

Iho oli tämän samaisen viikon kosteusvoidelisästä huolimatta kuiva. Pahimmillaan etenkin suun ympäriltä iho hilseili, ja samalla myös rypyt näyttivät korostuvan kuivuudesta johtuen. Tässä kohtaa uskon monen lannistuvan ja lopettavan käytön.

Omalla kohdallani noin viikon kohdalla pahin kuivuus kuitenkin taittui pois, ja kahden viikon kohdalla kuivuudesta ei ollut tietoakaan. Sen sijaan iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan. Voide pienentää tehokkaasti suurentuneita ihohuokosia, ja avaa tukkeutuneita huokosia. Uusia finnejä ei ole enää tullut.

No entäs ne rypyt? Tässä ajassa lienee mahdotonta vielä arvioida tehoa ryppyihin, mutta ainakin kuvittelen pienten juonteiden näyttävän vähäisemmiltä. Ja onhan voiteen teho todistettu lukuisissa tutkimuksissa, eli eiköhän se todella tehoa niihin. Luotettavasti tätä kuitenkin voinee arvioida vasta vuoden käytön jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti