lauantai 27. syyskuuta 2014

Tavaraliikennettä

No niin, sitten sitä rästiliikenteen päivitystä taas. Nämä tulee sekalaisessa järjestyksessä, suurin osa ostoista on taas matkalta peräisin. Jotenkin edelleen reissussa tulee shoppailtua, kai se tapa on juurtunut vaan niin syvälle.

-Reisussa ostin koiralle kokoontaitettavan matkakupin. Taas unohdettuani kupin hotellille. Ei saisi tapahtua, mutta toisaalta uusi kuppi on kyllä harvinaisen kätevä reissussa.

-Ostin kahdet alushousut ja yhdet liivit. Nämä tulivat tarpeeseen, kahdet normi liivit on liian vähän.

-Samasta kaupasta matkaan tarttui myös sininen kauluspaita. Sikäli tarpeen, että asiallisempaa vaatetta kaapista löytyy yhä melko vähän.

-Tallinnasta ostin yhden normaalin kestohiusvärin, sekä yhden kevytvärin. Ei ehkä ihan järkevin ostos varastoon, mutta tuolla nuo värit ovat sen verran edullisempia, että tuntui järkevältä ostokselta kaupassa.


-Hammastahna loppui, ja toinen samanlainen tuli ostettua. Kaappiin jäi itseasiassa matkaseuralaisenkin hammastahna epähuomiossa.

-Palasaippua kului loppuun ja otin kaapista uuden käyttöön.


-Sorruin myös ostamaan reissussa tämmöisen nestemäisen ihanan tuoksuisen suihkusaippuan.


Minituoksu kului loppuun. Tämä oli liian raskas makuuni.


Nämä kolme minituoksua löytyy yhä kaapista.


Sain työnantajalta ison nahkasalkun.


Essien kimallalakka loppui.


Kaapissa on enää nämä neljä lakkaa. Tuon Maybellinen kirkkaan lakan muuten löysin sohvan alta, en tiennytkään omistavani. Kertoo ehkäpä siitä, miten usein täällä siivotaan kunnolla.


Sain lahjaksi näyttelyremmin koiralle. Paketissa oli myös mukana kaksi avainnauhaa.

No niin, tässäpä nämä. Nyt pitäisi tavaraliikenne olla ajantasalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti