tiistai 21. lokakuuta 2014

Tavaraliikennettä

Meikkituotteita loppuu käytössäni todella harvoin. Tai siltä ainakin tuntuu. Tämä Lumenen väritön kulmakarvageeli on 1 v 8 kk vanha ja tuli vasta nyt tiensä päähän. Ok tuote, ei mitään negatiivista sanottavaa. Tosin ei mikään maailmoja mullistavakaan. Voisi ostaa uudestaan.Wc-ankka loppui myös käytössä. Ei mitään havaintoa kuinka vanha tämä on. Siivoustuotteitakin loppuu harvoin. Näissä siivoustuotteissa tosin tulee vääristymää sen takia, että miehen käyttäessä tuotteen loppuun, ei siitä päädy kuvaa blogiin. Tosin, kuten kaakeleiden saumoista voi päätellä, voisi meillä myös siivota ahkerammin. Olkoonkin, että nuo on suurimmaksi osaksi väripinttymää, silti kuvaa katsellessa tulee akuutti tarve mennä kuuraamaan vessan kaakeleita.


Lisää näytteitä hienosta siivouksesta kuvan taustana... Mutta siis tuo koiran remmi tosiaan katkesi käytössä. Kyseessä puolisen vuotta vanha Bilteman halpisremmi. Halvalla ei tässä kohtaa saanut hyvää.


Ostin askorbiinihappojauhetta. Listaan sen nyt tähän siksi, että aion käyttää sitä hiusten hoidossa sekä mahdollisesti myös siivouksessa. Tämä puolen kilon pussi maksoi noin 20 euroa.


Ostin kirppikseltä kaksi lähes käyttämätöntä kynsilakkaa. Kynsilakkojahan ei ennestään ollut kuin kaksi punaista värilakkaa ja kaksi väritöntä lakkaa. Kullanvärinen ja hilelakka piristävät valikoimaa hieman.Ostin myös silmänympärysvoiteen pitkästä aikaa, sekä uuden huulikiillon. Näistä kumpikaan ei tosin ole mitään välttämättömyystuotteita, tuli silti ostettua.Tämmöinen 50 millin käsivoide tuli myös ostettua talven varalle käsi- ja jalkavoiteeksi. Toistaiseksi en ole kokenut tarvitsevani tällaista, mutta tiedän kokemuksesta, että pakkasen tultua tämä tulee tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti