sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Maaliskuun tavaraliikennettä

Pahoittelut taas totaalisesta blogihiljaisuudesta. On ollut muuta tekemistä, ja niinpä tämä on jäänyt. Olen kuitenkin pitänyt kirjaa ostoista ja poistoista ja tässä niitä maaliskuun osalta:Siivosin olohuoneesta yhden kaapin. Karsin samalla taas kasan turhia dvd-levyjä pois. Näitä ei kukaan katso, joten niitä on turha säilöäkään. Meillä on Netflix, ja sieltä tulee katsottua ne vähät leffat mitä katsotaan. Yhteensä pois lähti siis 16 tavaraa, matkaavat Fidan kirppikselle.Wc-ankka loppui. Nyt täytyy tutkiskella millä muulla wc-pöntön voisi pestä. Vaikka tässä on ympäristömerkki, tuote ei vakuuta ympäristöturvallisuudella. Sen verran kamala kemikaalihaju tästä tulee. Voi toki olla vain kuvitelmaa, silti koitan miettiä vaihtoehtoista pesutapaa.

Kesällä reissusta ostettu nestemäinen suihkusaippua loppui. Pidän kyllä niiden käytöstä, mutta koska en jaksa kierrättää muovipulloa, käytän jatkossa palasaippuaa.

Yksi saippuapala loppui myös. Tai oikeastaan jämät ovat minigrip-pussissa reissuun mukaan otettavaksi. Nämä tosiaan kuluvat kohtalaisen nopeaan tahtiin, koska pesen niillä sekä hiukset, että vartalon.

Benecosin tuuhentava ripsari päätyi roskiin. Käytin sitä muutaman kuukauden, mutta loppu se ei vielä ollut. En kuitenkaan kyennyt enää käyttämään sitä. Ripsarin jälki oli kyllä hyvää. Se erotteli ja tuuhensi mukavasti. Valitettavasti se vaan levisi todella helposti. Sekä pienikin kosteus, että päiväunet ripsarit silmissä sai sen leviämään. Koska kävelen tai pyöräilen työmatkat, sekä lenkkeilen paljon koirien kanssa, ei ripsari toiminut käytössäni etenkään tähän vuodenaikaan. Lisäksi levitessään silmiin, kirveli aine aivan älyttömästi. Ei siis hyvä.

Siivotessa päätyi roskiin rikkinäinen elektroninen kuumemittari, haljennut suojaruukku, sekä rikkoutunut koiran aktivointilelu.

Ostin Sensain 38 c volumising-ripsarin loppuneen tilalle. Tämä on pitkäaikainen suosikkini, juurikin siksi, ettei se leviä käytössä oli olosuhteet mitkä hyvänsä. En viitsinyt enää testata vaihtoehtoja toisen epäonnistuneen kokeilun pelossa.

Ostin myös Armanin she-tuoksun 100 ml lentokenttäkoossa. Ennestään kotoa löytyy vain yhden näytekokoisen Armanin tuoksun pohjat. Sen ajattelin säästää matkalle mukaan. Tuoksuja käytän maltillisesti, tuon Armanin 5 tuoksun minisetin ostin nimittäin marraskuussa 2012.

Ostin myös 100 gramman Bebanthen-voidetuubin rohtuneiden huulten hoitoon. Sairastin flunssan reilu kuukausi sitten ja tämän jälkeen huulet ovat olleet enemmän tai vähemmän rohtuneet. Olen koittanut hoitaa niitä kookosöljyllä, oliiviöljyllä ja hunajalla. Teho ei kuitenkaan aivan riittänyt, ja niinpä hain hyväksi havaitun Bebanthenin apteekista. Sen verran iso tuubi on ainakin kyseessä, ettei pitäisi ihan heti loppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti