torstai 30. huhtikuuta 2015

Huhtikuun ruokamenot

Huhtikuussakaan ei jaksamisen ja kiireiden takia tullut valittua mitään teemaa. Sen sijaan merkitsin kuittiin yhä kotimaiset ja luomutuotteet. Pikkuhiljaa kotimaisten tuotteiden valikointi alkaa sujua suhteellisen automaattisesti. Yhä ärsyttävää on se, että joidenkin tuotteiden kohdalla alkuperämaan selvittely käy työstä. Aina en jaksakaan miettiä näitä asioita, ja etenkin pienissä kaupoissa tuotteiden valinta kotimaisuuden perusteella on välillä todella hankalaa.
Tässä kuussa taisi ensimmäistä kertaa olla se tilanne, ettei tullut käytyä reissussa vaan otos todella on neljän viikon ajalta.Kuitissa näkyvien lisäksi Reko-tilaisuudesta tuli haettua lihaa ja munia yhteensä 91 eurolla. Yhteensä ruokalasku huhtikuulta on siis 558,59 euroa.
Edelleen on pakko hämmästellä hieman tuota summaa. Ottaen huomioon, että mies käy myös kaupassa, meillä kuluu mielestäni melko paljon rahaa ruokaan. Talouteen kun kuuluu vain kaksi aikuista ja yksi leikki-ikäinen. Eipä sillä, saisihan tuota laskua varmasti pienemmäksi, vaan kun talous kestää nämä laskut, niin olen melko huono tinkimään hinnan perusteella kaupassa ostoksista. Joku kuukausi voisi kyllä mielenkiinnosta testata miten pienellä sitä selviäisi. Mutta katsotaan nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti