perjantai 25. huhtikuuta 2014

Loppuneita kosmetiikkatuotteita

Muutama kosmetiikkatuote on kulunut loppuun:

Toinen näistä Lumenen identtisistä puutereistä kului loppuun. Tämä oli se, jota käytin aamulla kotona, toinen löytyy laukusta. Sekin on tosin aivan lopussa, joten loppunee kuukauden sisään.

Tämä puuteri oli mielestäni oikein hyvä peruspuuteri. Ei kait näissä isommin eroja ole? Mitään negatiivista en tästä äkkiseltään keksi, ei muuttanut sävyä, piti kiillon poissa ihan ok.

Jatkossa aion kokeilla radikaalia temppua. Testaan nimittäin perunajauhoa irtopuuterina. Tuli kokeiltua uteliaisuutta yhtenä päivänä, ja se tuntui toimivan siinä missä oikea puuterikin, niin hassulta kuin kuulostaakin.
Kynsilakan poistoaine loppui myöskin. Tämä oli viimeinen kynsilakanpoistoaine jonka omistan. Jatkossa ajattelin testata ihan puhdasta asetonia veteen kevyesti laimennettuna. Tuntuu hassulta ostaa asetonia (tai vastaavaa liuotinta) kalliilla kosmetiikkana kun rautakaupasta saman saa huomattavasti edullisemmin. Ja asetoni on muutenkin turhaan niin parjattu aine. Se on kuitenkin testeissa todettu täysin turvalliseksi (kunhan sitä ei hengitä), joten mielummin asetoni kuin muut liuottimet.


Koiran shampoo ja minikokoinen hoitoaine loppui myöskin. Tämäkin shampoo on sen 2,5 vuotta vanha, eli riittoisia tuotteita ovat. Hoitoaine löytyi kaapin pohjalta, ja käytin nyt sen koiria pestessä pois.

Lisäksi poistoon lähtee hajonnut sähkögrilli. Jostain syystä se ei mennyt enää päälle talven jäljiltä, vaikka säilytettiin ihan sisällä. No, uutta ei tarvitse hankkia, koska meiltä löytyy myös sähkösavustuspönttö, jota voi mainiosti käyttää myös sähkögrillinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti