sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ulkovaateinventaario vol 2.

Kiitos kauniiden kelien, päätin vihdoin siirtyä ulkovaatteiden osalta kesävarustukseen. Siivosin siis eteisen kaapin, pesin tarpeelliset vaatteet ja pakkasin pois talvivarusteet. Kuvasin myös tällä kertaa kesävaatteet, jotta pystyn paremmin seuraamaan mitä omistan ja käytän. Kuvan laatu on taas kännykameratasoa tosin.

Tammikuussa ensimmäisen inventaarion aikaan listasin kesävarusteiksi nämä:


-Tennarit (3kk)
-2 kangaskengät (6 kk ja 3 kk)
-Crocs sandaalit (2 vuotta)
-2 Crocs tennarit (3 vuotta, 6 kk)
-Lenkkarit (10 vuotta)
-Korolliset sandaalit (4 vuotta)
-Korjausta odottavat korolliset sandaalit (3 vuotta)
-Nahkaiset ballerinat (1,5 vuotta)
-Sadetakki (2 vuotta)
-Kuoritakki (1 vuosi)
-2 trenssiä (3 vuotta, 7 vuotta)
-Iso sateenvarjo (6kk)
-3 taskukokoista sateenvarjoa (1 vieraalta jäänyt, en tiedä kenen on, 4 vuotta, 1,5 vuotta)

Listasta puuttuu villakangastakki ja toinen kuoritakeista. Olivat myös talvikäytössä talven ollessa leuto, samoin kumisaappaat. Listan tavaroista osa on päätynyt jo poistoon. Toiset kangaskengät päätyivät roskiin niiden hajottua lopullisesti. Crocs-sandaalit tuhosi koira. Korjausta odottaneet korolliset sandaalit päätyivät roskiin, koska totesin ne korjauskelvottomiksi. Olivat alunperin ketjuliikkeestä ja laatukin sen mukaista. Toiset Crocs-tennarit ovat työkäytössä tällä hetkellä. 

Aloitetaan inventaario vaikka nyt sitten niistä kengistä:


Tässä nämä nyt sen 6 kk vanhat tennarit. Kameran salama vaalentaa värejä, ovat mustat. Nämä on jostain urheilukaupasta ostetut, hinta muistaakseni 30-40 euroa.


3 kk käytössä olleet 3 euron Primark-kengät. Juuri siinä kunnossa kuin voisi hinnasta päätelläkin. En viitsi edes yrittää puolustella tätä ostosta.

Crocs-tennareista ei ole kuvaa, koska toiset on taaperon piilottamana ties missä ja toiset työpaikalla.


Lenkkarit näyttävät juurikin siltä, mitä voisi odottaa 10 vuotta palvelleilta lenkkareilta. Kuitenkin ajavat vielä asiansa, joten en ole ostanut uusia. Ja ei näillä kuitenkaan minnekään juhliin olla menossa.Ketjuliikkeen korolliset sandaalit. Vähällä käytöllä, koska tekonahkahihnat ovat venyneet ja kengät eivät enää istu. Ovat kaapissa varalla, jos tarvitsen ennen kuin sopivat kengät (toivottavasti kirppikseltä) tulevat vastaan.


Tory Burchin ballerinat. Hyvässä kunnossa yhä. Ostin nämä netistä sovittamatta, joten eivät ihan täydellisesti vielä istu jalkaan, toivottavasti muotoutuvat kunhan pääsevät lisää käyttöön. Nykyään aika menee lähinnä koirien kanssa lenkkeillessä ja taaperon leikeissä enkä enää pukeudu kovinkaan usein siisteihin vaatteisiin, siksi nämä ovat olleet paljon kaapissa. Kuitenkin ehdottomasti tarpeelliset, sillon kun eksyn ihmisten ilmoille.Vanhat hyvin palvelleet kumisaappaat. Koira söi varren rikki, mutta lyhensin ne itse, ja vältyin uusien ostolta.

Sadetakki on autossa, ei kuvaa siitä. On musta ja ulottuu vyötärölle.


Vuoden vanha kuoritakki. Heräteostos, joka on ollut paljolla käytöllä. Oikeasti olisin toki pärjännyt vanhallakin.


Tässä tämä vanhempi. Tästä on ollut useamman vuoden vetoketju rikki. Pitäisi korjauttaa, tällä hetkellä käytän avoimena koirien iltapissatuksella.


"Villakangastakki". Tämäkin on Primarkista mukaan tarttunut, hintaa huimat 30-40 euroa.


Tämä trenssi oli pitkään jossain kaapin uumenissa. Alunperin väittäisin olevan Lontoon tuliaisia noin 8 vuoden takaa. Hyvässä kunnossa yhä.


3 vuotta vanha Vietnamissa mittojen mukaan teetetty takki. Tämä on lempitakkini, mutta pitäisi käyttää ompelijalla, toinen hihojen saumoista purkautuu.


5 kk vanha jakkutakki. Toistaiseksi olen käyttänyt tätä vain koiranäyttelyissä, koitan opetella käyttämään myös muulloin. 


Tässä kolme sateenvarjoista. Yksi iso ja yksi pieni piileskelevät yhä jossain, mahdollisesti autossa.


Tässä vielä nämä huivit. Kaksi vasemmanpuoleista on 6-8 vuotta vanhoja ja jo sen näköisiä. Tuo oikeanpuoleinen on se taannoinen kirppisostos.

Siinäpä ne. Ei siis mikään mahdottoman iso määrä, 18 kpl + sateenvarjot. Ja nämä sisältävät myös sadevarusteet ja lenkkikamat. Sinänsä tuo lukumäärä on ihan ok, muutaman hienosäädön toki olisi valmis listaan tekemään. Kenkien osalta "tarvitsisin" toimivat sandaalit. Niitä aion silmäillä ensisijaisesti kirppisekseltä. Lisäksi "tarvitsisin" ruskeat kengät, nyt ei löydy kuin mustia. Näillä hienosäädöillä ei onneksi ole kiire, ostan kun sopivat tulevat vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti