lauantai 2. toukokuuta 2015

Huhtikuun loppu tavaraliikenne

Hirveästi ei ole tullut taas päivitettyä blogia. Osin tämä johtuu siitä, että on ollut kiirettä. Osin siitä, että pikkuhiljaa ostamattomuus ja niiden harvojen ostojen teko menee rutiinilla. Pitkään aikaan ei ole tehnyt mieli kierrellä kaupoissakaan, ei edes ruokakauppojen kosmetiikkaosastoilla. Maaliskuun reissukin meni ilman yhtään ostoa.

Tässä kuussa on taas tehnyt mieli raivata tavaramäärää pienemmäksi. Hirveän helppoa se tosin ei ole, koska kävin viime vuonna jo kaapit melko hyvin läpi, ja iso osa omasta mielestäni tarpeettomasta romusta kuuluu miehelle. Muutaman kassillisen poistettavaa tavaraa olen kuitenkin löytänyt. Tässä kuussa on lisäksi laskettu aika, jonka jälkeen pääsen raivaamaan raskausvaatteet pois pysyvästi.

Osan tavaraliikenteestä olen kuvannut, osan kirjannut ylös.


Muutama kaappi roinaa löytyy yhä asunnosta. Siivosin hieman yhtä. Tässä roskiin päätyneet tavarat, en osaa antaa mitään selitystä sille, miksi nämä on säästetty. Yhteensä kasassa on 6 tavaraa, jotka laskin poistoksi. Osa meni selvästi roska-kategoriaan ja näin ollen en laskenut niitä mukaan.



Kirjahyllystä päätyi hyväntekeväisyyskirppikselle nämä tavarat turhina. Yhteensä 20 tavaraa. Nyt alkaa asunto olla aikalailla tyhjennetty koriste-esineistä. En nykyään erityisemmin arvosta niitä, ne kun keräävät lähinnä pölyä. Mielummin pidän viherkasveja tuomassa väriä sisustukseen.


Kuvassa ylimpänä loppunut Lumenen kosteusvoide. Seuraavana loppunut Frantsilan yrttihammastahna, jonka tilalle ostin kotimaisen Oxygenol-hammastahnan. Olisin voinut ostaa uuden Frantsilan hammastahnankin, vaan ei ole ollut asiaa liikkeisiin, mistä sitä saisi.


Siivotessa loppui tämä tiskialtaan mukana tullut puhdistusaine.

Lisäksi kuvaamatta ovat seuraavat poistot:

-Sukka, joka kului puhki.

-Hajonnut lasi

-Hajonnut stressipallo

Kuvasta puuttuvat ostot:

-Lapselle ostetut liidut.

-Lisäksi tyttö sai kengät ja takin mummilta.

-Ostin harkinnan jälkeen nettikirppikselta vesiviljelytarpeet kasveille kesää ajatellen. Yhteensä näiden määrä on 15 pkl, sisältäen 10 kasvatuskokonaisuutta ja muutaman irto-osan. Ihan näin isoa määrää en välttämättä olisi tarvinnut. Vältyin kuitenkin paketin ostamalla ostamasta uutta. Näitä on myynnissä melko harvoin ja paketti oli edullinen, siispä päädyin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti