torstai 14. toukokuuta 2015

Tavaraliikennettä

Hiljaista on. Tavaraliikenteen suhteen siis. Tai no, jotain pientä vähennystä on tapahtunut.


Ensinnäkin tämä 2 vuotta vanha hiuslakka loppui. Loppuminen ei tosin ollut omaa ansiotani, vaan miehen, joka tämän oikeastaan käytti loppuun. Itse kun käytän hiuslakkaa muutaman kerran vuodessa. Tästä syystä en osta lakkaa itselleni, lainaan mieheltä tarvittaessa sitä jatkossa.Sain myös vihdoin ja viimein laitettua myyntiin kaksi kassillista tarpeetonta terraariotavaraa. Se on jännä, miten asiat välillä jäävät roikkumaan... No, nyt ne on myyty. Yhteensä 15 tavaraa vähemmän.

Näiden lisäksi peräti kaksista alushousuista purkautui saumat ja ne päätyivät roskikseen. Edelleenkään en ymmärrettävistä syistä ottanut asiasta kuvaa dokumentiksi.


Ostin lapselle kirppikseltä neljä vaatetta. Tuo kun kasvaa suht nopeaan tahtiin ja sopivista alkaa olla pula. Tai no, alkaa olla ja olla. Ihan oikeastihan tämäkin homma olisi pitänyt tehdä niin, että ensin siivotaan lapsen vaatelaatikot pienistä, ja lasketaan minkä verran on mitäkin sopivaa vaatetta. Ja vastaa sen jälkeen käydään tarpeet tiedostaen ostoksilla. Teoriassa kaikki on aina niin helppoa, laiska kun olen, toteutus näyttää aika usein tältä. Vaan eipä siinä mitään, käyttöön nuo vaatteet kyllä tulevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti