perjantai 29. toukokuuta 2015

Tavaraliikennettä

Nyt löytyy perheestä kaksi pienokaista. Tämän myötä blogikin on ollut vähemmällä huomiolla. Tavarat olen toki kirjannut ylös. Pienokaisen myötä myös tavaramäärä sisäänpäin on kasvussa. Tosin tällä kertaa lähinnä pienelle tulevien lahjojen muodossa. Itse on ole vauvalle mitään ostanut. Tulokas kun on tyttö, joten siskon vanhat vaatteet pääsevät uudestaan käyttöön. Kätevää kun välttyy vaatteiden ostolta pitkäksi aikaa kokonaan. Isommat koot ovat sitten jossain määrin kuluvaa tavaraa, niitä pitänee jo ostaa pienellekin omia.

Tähän mennessä vauva on saanut pehmolelun, mekon, sekä potkupuvun. Kävin läpi vanhoja vaatteita ja tein päätöksen pistää kierrätykseen heti kaikki vaatteet joita ei siskollakaan tullut pidettyä syystä tai toisesta. Nämä kun vievät vain turhaa tilaa vauvalle varatussa vaatelaatikossa ja hankaloittavat olemassaolollaan käyttövaatteiden löytymistä.


Tällä taktiikalla lähti iso kasa vaatteita hyväntekeväisyyskirppikselle. Tarkemmin laskettuna 41 kappaletta. Silti laatikossa on hyvä määrä käyttövaatteita. Etenkin pieniä kokoja kun kertyy helposti iso kasa.

Isompi tyttö on saanut taas käymässä olleelta mummilta kasan tuliaisia.  Saldona 3 mekkoa, housut, sekä sukat. Siitäkin huolimatta, että aina muistutetaan ettei tuliaisia tarvitsisi tuoda. Lisäksi sain myös itselleni neuletakin.

Sekalaista poistunutta tavaraa on kertynyt jonkin verran: orkidearuukku hajosi säilytyksessä, kaksi koiran rikkinäistä lelua päätyi roskiin ja yksi lapsen rikkinäinen lelu koki saman kohtalon.


Lisäksi tämä kammottava keittiönpesuaine loppui vihdoin. Se on majaillut keittiössä varmasti yli vuoden, riittoisa pullo siis. Muuta hyvää en aineesta keksikään. Se haisee aivan kamalalta, eikä puhdista edes kovin hyvin. Ei siis tule ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti