perjantai 19. kesäkuuta 2015

Tavaraliikennettä

Taas voisi olla aika päivittää tavaraliikennettä, jotta pysyn kartalla tavaroiden suhteen. Taloon on nyt tullut:

-lapselle 2 kirjaa
-vauvalle vaate
-2 tuttia
-6 kansiota facebookin kirppisryhmästä lahjoituksena. Ajattelin järjestää näihin paperit.

Poistoja on:

-Koirien pedin virkaa toimittanut karvalankamatto. Koira oksensi sen päälle, ja totesin pesun mahdottomaksi. Näinollen matto päätyi roskiin.
-Äidiltä viime vuonna pyytämättä saatu Ikean untuvatyyny. Siinä oli reikä. Reiän olisin voinut vielä ommella, mutta kun ne pirun höyhenet tunkivat kankaankin läpi. Lisäksi epäilen saaneeni kutinaa kaulalle tyynystä.
-Kirja, jonka luettuani laitoin kiertoon.
-Kantoreppu, joka oli itselleni tarpeeton.


Useampi raivauskohde on taas mielessä. Nyt kun täältä on poistunut isompia tavaroita (myymäni terrakaapin lisäksi mies myi stepperin ja vatsapenkin), muistan taas miten paljon avarampi vaikutelma tulee jo maltillisella tavaroiden vähennyksellä. Myös siivoaminen tuntuu helpottuneen kun tavaraa on vähemmän lattiatasolla. Pyykkihuoltokin pelaa kummasti. Itselläni kun on sen verran vähän vaatetta, ettei parane jättää pyykkejä pesemättä kovin montaa päivää. Laiskalle tämä tilanne sopii paremmin kuin hyvin. Asioita ei tule lykättyä liikaa, ja taas toisaalta, aloittaminen on helppoa kun vaikkapa se edessäoleva pyykkiurakka on maltillinen, eikä vastassa ole vanhaan tapaan pyykkivuorta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti