maanantai 5. toukokuuta 2014

Kosmetiikkapäivitystä
Soap & Gloryn vartalonkuorinta loppui. Tämä on ihan ehdottomasti paras kuorinta mitä olen käyttänyt! Koostumus on paksua, rakeita on erikokoisina ja tulos ihan uskomattoman sileä. Olisin mielelläni käyttänyt tätä pidempäänkin. Tämä saa arvosanan 4/5, vähennys tulee siitä, että on mahdollisesti testattu eläimillä (paketissa ei lue asiasta mitään).Freemanin Creamy Scrub tyhjeni myöskin. Tämä on tarkoitettu kasvoille. Parhaita kasvojen kuorinta-aineita ehdottomasti, mutta kalpenee kyllä silti vertailussa tolle toiselle kuorinnalle. Silti arvosana sama 4/5, koska tämä on eläimillä testaamaton.

Kuorinta-aineita ei enää kotona olekaan. Meinasin kuitenkin pärjätä ilman ja tehdä jatkossa kuorintani kotona sekottelemalla vaikkapa öljyä tai hunajaa esimerkiksi sokeriin tai suolaan. Jos haluaa kemiallisen kuorinnan hyödyt mukaan voi joukkoon laittaa vaikkapa ananasta tai sitruunamehua. Apteekista luulisi saavan myös salisyylihappoa, mikä on usein käytetty kemiallisesti kuoriva ainesosa kuorinnoissa.Maybellinen poskipuna loppui. Tällä on valehtelematta ikää 6-12 vuotta, tarkkaan en muista. Tämä on ainoa poskipunani, mutta toistaiseksi en ole ostanut uutta. Hyvänlaatuinen, en löydä moitetta, siispä 4/5, vähennys samasta syystä kuin edellä.


Nämä koiran kosteuspyyhkeet loppui. Ei mitään erityistä sanottavaa, samoja kuin vauvojen, eri paketissa vaan.Kenkädeo loppui.


Ostin Body Shopista mustan kajaalin alarajauksia varten.
Ostin myös BB-voiteen. Mineraalimeikkipohja vetelee viimeisiään, säästän loput reissuun, koska on reissussa kätevä ja ostin tämän tilalle.

Lisäksi yksi tuoppi hajosi, samaten sukkahousut rikkoontuivat käytössä. En muuten oikein tajua miten kukaan saa pidettyä ohuet sukkikset ehjinä, itselläni ne hajoavat lähes poikkeuksetta heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti