sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Loppuneita tuotteita/tavaroita

Käväisin viikonloppureissussa. Minulla on tapana ottaa mukaan vaatteita, jotka ovat tulleet käyttöikänsä päähän ja heittää ne sitten pois reissun aikana. Näin vältyn likapyykin kotiinkantamiselta. Tällä reissulla roskiin lähti pitkä toppi, jossa oli pieni reikä helmassa ja kangas muutenkin kulunut. Toppi oli Lontoosta jostain ketjuliikkeestä ostettu ja kesti ahkeraa käyttöä peräti viisi vuotta! Mielestäni hyvä saavutus. Myös yhdet alushousut tulivat käyttöikänsä päähän ja päätyivät roskiin.



Kännykän kotelo oli tilattu eBay:sta edullisesti. Tuo tekonahka kesti vielä suht hyvin käyttöä, mitä nyt valkoisena hieman tummui. Sen sijaan kännykän muovinen kotelo halkeili, ja muovin palaset naarmuttivat ikävästi kännykän takakantta. Näinollen kotelo päätyi roskiin. Kaapista löytyy ennestään suoja, joka tulee pelkästään kännykän taa ja sivuille. Luulen, että tyydyn siihen ainakin toistaiseksi.



Tämä Biothermin deo kului reissussa loppuun. Vaikka olenkin talven käyttänyt kookosöljy-suolaseosta deodoranttina menestyksellä, vaatii reissussa koettu +30 astetta varjossa jo perinteisen deon. Tämä Biothermin versio ei päässyt suosikkilistalleni. Se nimittäin kutitti itselläni hieman kainaloissa. Muuten kelpo tuote, piti hyvin, eikä tahrannut tavallista enempää. Epäilemättä myös testattu eläinkokein, siitä miinusta. Arvosanaksi tämä voisi saada 3/5.



BareMinerals:in meikkipohja sävyssä fairly light loppui. Tätä tulee ikävä, mielelläni olisin käyttänyt tätä pidempäänkin. Olen kuitenkin päättänyt siirtyä kosmetiikkaan, joka löytyy Animalian eläinkokeilla testaamattomien tuotteiden listalta, ja tätä ei siellä ole. Luonnonkosmetiikkaahan tämä taitaa olla, kyseessä kun on mineraalimeikki. Ostin tämän marraskuussa, eli purkki on kestänyt lähes päivittäisessä käytössä 6 kk. Mielestäni hyvin. Jotkut tosin saavat nämä riittämään päivittäisessä käytössä vuoden, itse ilmeisesti käytän siis tätä reilulla kädellä. Arvosanaksi tälle 4,5/5, miinus tulee mahdollisista eläinkokeista.

Lisäksi ostin uuden hammasharjan vanhan ja kuluneen tilalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti