tiistai 8. heinäkuuta 2014

Hiustilanteen päivitys

Olen koittanut lopettaa hiusten värjäystä pitkään. Ongelmana on se, että käytännössä kaikista muista kuin aivan vaaleista väreistä jää hiuksiin oranssinpunainen väri jäljelle. Nyt pääsin jo ennätyspitkään hiusten värjäämättömyyteen. Olin värjäämättä hiuksia peräti 6,5 kk! Loppuvaiheessa hiukset näyttivät tältä:


Tuo kontrasti värjäätyn ja värjäämättömän hiuksen välillä oli siis melkoinen. Tällä kertaa hiuksissa oli lisäksi kolmea väriä. Tuossa ennen oranssinpunaista oli nimittäin keltainen raita kotivärjäyksen tuloksena. Kyllästyin siis lopulta tähän ja päädyin reissussa menemään kampaajalle. Nyt hiukset näyttävät tältä:
Kuva on otettu salamalla, joka vääristää väriä punaiseen suuntaan. Hiukset on värjätty kylmän ruskealla, ja päällä on vaaleita raitoja. Kylmä tuo väri ei silti ole, johtuen hiusteni lämpimästä pigmentistä. Oletettavasti tämäkin väri kuluu tuohon oranssinpunaiseen, mutta nyt niissä ei enää ole tuota eriväristä raitaa keskellä.

Pidän tästä värjätystä väristä kovasti. Siitä huolimatta koitan taas pitkittää värjäämistä mahdollisimman pitkälle. Haaveena on yhä oman värin kasvatus, vaikka oma väri näyttäkin aika mitäänsanomattomalta. Todennäköisesti voisin silti pitää omaa väriä raidoilla?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti