keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Loppuneita tuotteita

Taas luvassa tylsä päivitys, eli loppuneiden tuotteiden listausta. Pakko kuitenkin listata nämä, muuten unohtuvat.


Käytin loppuun litran purkin kookosöljyä, kesti käytössä 5 kk. Pääosin kului ihon hoidossa, jonkin verran myös ruoan laitossa rypsiöljyn loputtua jne.

Kangaskassi hajosi käytössä ja mäntysuopa loppui mattoja pestessä.

Lisäksi neljä kk sitten kirppikseltä ostetut farkut hajosivat kumartuessa polvesta. Ihan ok kesto, koska olivat käytetyt. Lisäksi käytin näitä paljon, koska olivat pitkään ainoat farkkuni. Farkkujen kestoa voisin varmasti vielä pidentää harventamalla pesua, ja lopettamalla kuivaamisen kuivausrummussa. Nämä farkut päätyivät kierrätykseen askartelijalle.

5 kommenttia:

 1. Farkkuja ei muuten kannata/tarvitse pestä, vaan joko tuulettaa ne tai laittaa pakastimeen muutamaksi tunniksi raikastumaan :) Itse pesen farkut vasta kun niissä on tahroja. Muuten säännöllinen pakastaminen tai talvella ulkona tuulettaminen ovat riittäneet.
  Blogisi on tosi inspiroiva, oon nyt itsekin tyhjentänyt kotia kevään ja kesän aikana ja tavaran vähentäminen on ihanan vapauttavaa. Mahtavaa että aiheesta löytyy myös tällaisia blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, blogini ensimmäinen kommentti!! :D
   Olet oikeassa, farkkuja ei tosiaan kannattaisi pestä. Tämä on selvinnyt minulle vasta hiljattain. Kuulemma etenkin ensimmäiset 6 kk olisi tärkeää olla pesemättä niitä. Jatkossa koitan noudattaa neuvoa.
   Kiitos kovasti kommentista, kiva tietää että joku jaksaa tätä lukeakin! :)

   Poista
 2. Mä kyllä luen kans säännöllisesti mut sen varmaan tiesitkin;) en vaan oo kommentoinu pahemmin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olis muuten kassillinen rikkinäisiä farkkuja joista mun piti äitiyslomalla väkertää koiralle leluja.. no, musta ei tullu lapsen myötä käsityöihmistä, eikä mun koira tartte leluja kun se ei leiki niil yksin ja mä en ehdi sen kaa leikkiä:D eli jos tiedät jonkun joka ne haluaa ni sais..

   Poista
  2. Itseasiassa en ollut varma että jaksatko yhä seurata tätä :) Noi mun farkut meni kiertoon fb:n kierrätysryhmän kautta, kokeile laittaa sinne tarjolle! :)

   Poista