perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kynsitarviketilanteen päivitystä


Yllä tilanne kynsilakkojen ja geelien suhteen projektin alkuvaiheessa, eli vuoden alussa. En ole näköjään kuvannut tuossa vaiheessa kynsilaatikon muuta sisältöä.

Nyt loppui tämä lakka:Kyseessä oli Essien lakka sävyssä status symbol. Tuttua ja turvallista Essien laatua, väri melko räväkkä. Kynsillä näyttää tältä:Kuvassa tuo sävy tosin taittuu hieman liikaa lilaan, mutta näkyy ainakin se, että mistään neutraalista sävystä ei ole kyse.

No, nyt kun tämäkin lakka loppui päätin tehdä uuden inventaarion kynsitarvikelaatikon suhteen. Laatikko näyttää tältä:


Koska pidän järjestyksestä (vaikkei se todellakaan toteudu meillä), on kynsitarvikkeillekin oma kirkas laatikkonsa.


Kynsiviiloja on yllättäen paljon! Elin siinä uskossa, että näitä ei olisi montaa.


Laatikon pohjalta poistoon lähti loppuun kulutettu viila, sekä rakennekynsileikkuri tarpeettomana.


Geelilakkaustarpeita on ainakin riittävästi. Täytynee alkaa pitämään geelikynsiä taas niin saan näitä kulutettua.


Ja lopuksi vielä kynsilakat. Määrä on tosiaan kutistunut alkuvuoden kymmenestä lakasta (kuvasta puuttuu yksi) neljään lakkaan! Melkoinen vähennys määrässä siis. Tosin harkitsen neutraalin nudelakan ostoa joukon jatkoksi, nyt kun lakkani ovat kovin räikeitä. Vaan kenties kulutan ensin noita geelitarpeita pois ja ostan sitten vasta lakan.

Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen inventaarion lopputulokseen. Mielestäni tarvikkeiden määrä on kohtuullinen ja ne mahtuvat hyvin niille varattuun tilaan. Olkoonkin, että geelilakkaustarpeita voisi toki olla vähemmänkin. Ei ongelmia tällä osastolla siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti