tiistai 29. heinäkuuta 2014

Tavaraa menee, enimmäkseen kuitenkin tulee

Taas on blogi jäänyt vähemmälle huomiolle muun arjen alla. Kuvaaminen poistoistakin on osin jäänyt. Kuvaamatta jäivät ainakin:

-Tyhjentynyt vanulappupussi. Kaapissa odotellut pääsi tilalle.

-Hajonnut kulho, taapero tiputti lattialle.

-Loppuun kulunut koiran remmi.

-Saumoista hajonneet alushousut

-Yleispuhdistusaine

-3 ponnaria

-merkkaustussi

-kynsiviilaTämä lamppu sai uuden kodin. Päätin luopua siitä, kun ei ollut oikeastaan koskaan päällä.

Jonkin verran tavaraa on siis lähtenyt. Voi olla että kännykän syövereistä löytyy vielä jotain tässä ennen kuun vaihdetta. Kiireiltä kun ei ole tullut päivitettyä näitä heti blogiin asti.


Ja sitten siihen ostospuoleen. Mainitsinkin, että oli taas vaikeuksia pysyä ostolakossa. No, en sitten pysynytkään. Tosin jotain järkeä on ollut onneksi ostostelussa mukana.Ostin kaksi pakettia tyhjiöpusseja, molemmissa kaksi pussia. Ajattelin käytöstä poissa olevia vaatteita säilöä näihin. Lisäksi ostin samalla reissulla kaksi pakettia ziploc-pusseja. Näihin ajattelin järjestellä mm. irtojohdot. Sanomattakin lienee selvää, että kumpiakaan paketteja ei ole vielä avattu...

Viikonlopunkoiranäyttelyreissulta tarttui mukaan koiran viilennysmantteli, sekä namipussi vyötärölle. Lisäksi sain taannoin lippiksen eräästä koiratapahtumasta.


Sain lahjaksi saippuan, sekä tuollaisen sienen.


Tilasin myös Lily Lololta meikkejä. Näissä verkkokaupoissa piilee se ongelma, että ostoskoriin on liian helppo klikkailla myös ylimääräisiä tuotteita. Niinpä nytkin paketin koko paisui. Tosin puolustukseksi: näitä en ole löytänyt kuin nettikaupoista, tilaan suoraan nämä Lily Lololta, eli Englannista asti. Näinollen on järkevää tilata jonkin verra varastoon.

Kuvassa oikealla kaksi meikkipohjaa sävyssä blond, joka osoittautui testereistä sittenkin parhaaksi. Vasemmalla ylhäällä toisensävyinen poistomyynnissä ollut hohdeposkipuna. Ensimmäinen osoittautui toisella pensselillä mainioksi luomiväriksi, joten en voinut vastustaa tätä monikäyttöistä ruskehtavampaa versiota. Tätä en kyllä voi väittää oikeasti tarvinneeni.

Sitten kuvasta löytyy ripsiväri. Edellistä on vielä jäljellä. Ajattelin kuitenkin ostaa yhden valmiiksi varastoon, koska halusin testata valmistajan ripsivärin, enkä kuitenkaan halua tilailla sitä erikseen.

Kuvassa on myös peiteväri ja kulmaväri. Kulmakynä vetelee nimittäin viimeisiään.


Ostin myös tommoisen ohuen hiuspannan, sekä ponnareita. Nämä johtoponnarit on kehuttuja kotikäytössä, joten sorrunpa minäkin sitten näihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti