tiistai 8. heinäkuuta 2014

Reissun poistot ja ostot

Kävin tosiaan taas reissussa. Tällä kertaa oli kyseessä pidennetty viikonloppu Pärnussa. Kuten aina, reissussa oli taas iso kiusaus ostella kaikkea. Ja valitettavasti muutama melkolailla tarpeeton tavara tarttuikin matkaan.

Tarpeettoman kategoriaan päätyi ohuet sisäkäyttöön tarkoitetut verkkarit. Oikeastihan en todellakaan tarvitsisi sisävaatteita. Tällä hetkellä sisällä pidettäväksi ei kuitenkaan ole mieluisia vaatteita, tästä syystä ostos. Hinta verkkareilla oli 7,9 euroa, tuotantomaa Kiina. Ei hyvä.


Ostin myös kympillä laatikon koirien näyttelytavaroille. Tavallaan tarpeellinen, aiemmin tavarat ovat olleet irtonaisina, ja aina hukassa.


Treeneihin hankin vinkuvan pallon. Ei mikään välttämättömyys, hinta 8 euroa.

Lisäksi ostin uuden näyttelyhäkin vanhan hajottua. Tämä tuli tarpeeseen.

Sitten niihin poistoihin:

Tämä viime lokakuussa ostettu vartalovoide loppui. Ohut voide, joka imeytyi iholle jättäen hieman hohdetta. Tässä oli suklainen tuoksu. En jostain syystä kuitenkaan pitänyt tästä. Arvosana 2/5.

Nyt kotona ei ole enää vartalovoiteita. Jatkossa käytän kookosöljyä tähän tarkoitukseen.
Clinidermin kasvovoide loppui. Tässä oli kevyt karpaloinen tuoksu. Kosteutti hyvin. Arvosana 4/5.Tämä Kreetalta ostettu kasvovoide pääsee nyt käyttöön.


Armanin She-tuoksu loppui. Olen käyttänyt tätä useamman vuoden, vakiotuoksuni siis.Ostin joulukuussa kokeiluun nämä minikokoiset Armanin tuoksut. Tarkoituksena katsoa löytyisikö She:lle vastusta näistä. Toistaiseksi mikään näistä ei tunnu ihan omalta. Käytän kuitenkin loppuun nämä.


Reissussa pysyi siis tasapaino yllä. Poistoja ja ostoja tuli nimittäin saman verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti