keskiviikko 6. elokuuta 2014

Rästiin jääneet

Kuten edellisessä kirjoituksessa mainitsin, muutama asia on jäänyt rästiin.

-Ostin uuden puhelimen, vanhan annoin kiertoon. Tasapaino pysyi siis tässä yllä. Olkoonkin, että edellinen puhelin ei ollut kuin vuoden vanha, joten välttämätön tämä ostos ei ollut. Puhelimen saaja tosin oli uuden puhelimen tarpeessa.

-Juomalasi hajosi. Siihen tuli särö ja se ei enää selvinnyt astianpesukoneessa. Sai siis viimeisen leposijan roskiksesta.


Tämä oliivisaippua tuli tiensä päähän. Melkoisen riittoisa tapaus. Tämähän pääsi alunperin 13.2 kasvojenpesukäyttöön ja 22.6 hiusten ja kropan pesuun suihkun puolelle. Riitti siis käytössä peräti viisi kuukautta! Otin yhden Kreikasta ostetuista saippuoista tilalle.
Ostin kestävänoloisen kangaskassin, koska niitä on hajonnut sen verran, että ovat muutamalla kauppareissulla loppuneet kesken. Tämä maksoi 12 euroa, joten hieman kalliinpuoleinen kangaskassiksi.


Suuvesi loppui ja ostin uuden tilalle. Olen miettinyt josko suolavesi ajaisi saman asian, ja sitä olenkin aina ajoin käyttänyt.


Laveran hammastahna loppui. En oikein pitänyt tästä. Jotenkin kitkerän makuinen. Mintun maku olisi saanut olla vahvempi. Arvosanaksi tälle 3/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti