maanantai 18. elokuuta 2014

Tavaraliikenteen päivitystä taas


Kiire elämässä sen kun jatkuu. Olen tehnyt kolme viikkoa aivan liikaa töitä, on menty tuommoisella päälle 60 viikkotunnilla. Tämä takaa sen, ettei harrastuksille tai vaikka tämän blogin pitämiselle juuri jää aikaa. Nyt onneksi tilanne tasoittuu muutaman viikon jälkeen ja aikaa on taas muuhunkin kuin työhön.

Olen kuitenkin kuvannut loppuneet tuotteet ja ostot. Kännykamera on niin kätevä kun se on aina mukana.Taapero on innostunut piirtämisestä. Tämä takaa kynille jatkossakin varmasti kovan menekin. Tästä meni kärki muussiksi ja kynä päätyi roskiin.

Ponnari katkesi käytössä.


Olen jo vuosia suunnitellut ostavani kunnon aurinkolasit liikkeestä. Ja niille laseille sitten hyvän kotelon. Toisaiseksi omistan kuitenkin vain näitä halpislaseja, joista yhdet päätyivät roskiin sangan irrottua. Toinen linssi oli hieman halki, joten en viitsinyt alkaa korjailemaan laseja.


Kinesioteippiä käytän käden rasitusvamman teippaamiseen. Edellinen rulla loppui, ostin tämän tilalle.


Pitkän harkinnan jälkeen ostin myös foam rollerin lihashuoltoa varten. Toistaiseksi en ole ostosta katunut, aivan mahtava kipeiden lihasten aukityöstöön!

Viimeiseksi vielä todiste muuttuneista käytösmalleista. Aiemmin halpistavaraa omistaessani en juuri mitään korjaillut. Nyt kuitenkin olen valinnut tavarani huolella ja jaksan huoltaakin niitä paremmin. Näin myös tämän laukun kohdalla:


Kreetalta ostamassa laukussani oli sisällä kolme osiota, eli toisinsanoen sisällä tuollainen vetoketjupussi keskellä tilanjakajana. Pienessä laukussa ei niin kätevä ominaisuus. Kun tasku purkautui alaosasta mietin huolella mitä teen. Tässä lopputulos:


Leikkasin turhan taskun pois ja laukun käytännöllisyys parani mielestäni merkittävästi! Ei kovin iso muokkaus kyseessä, mutta aiemmin ei olisi tullut tehtyä tätäkään. Oikeaan suuntaan ollaan siis menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti