keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Hygieniatarvikekaapin siivousta

Siivosin nyt sitten vihdoin ja viimein vessan isosta kaapista hyllyn, jolla olen säilyttänyt hygienia- ja kosmetiikkatuotteita. Siis niitä, mitkä eivät ole käytössä. Olen venyttänyt hyllyn läpikäymistä, koska se oli sen verran kaaoksessa, ettei projekti houkuttanut. No, nyt on inventaario ja karsinta suoritettu.

Taas kerran täytyy todeta, että on naurettavaa miten usein ostan jotain tavaraa lisää vain, koska sotkun takia en löydä jo olemassa olevia tavaroita. Tällä kertaa etenkin hiuspinnien ja ponnareiden kohdalla oli päässyt käymään näin. No, nyt on loppuelämän varasto sitten molempia...

Kuvasin sekä jäljelle jääneet tavarat, että poistot. Tässä kohtaa mainittakoon, että peilikaapissa on siis kosmetiikkatuotteet, meikit meikkilaukussa, sekä varmasti sekalainen otos tavaraa yhä siivoamattomilla hyllyillä.

Pidemmittä puheitta, tässä kuvaa jäljelle jääneistä tavaroista:


Hiusharjat, näitä jätin siis kolme eri tarkoitukseen olevaa.Loppuelämän ponnarit pussissa, pinnejä pilttipurkissa, sekä paketissa. Hiustenleikkuusakset.


Epillaattori ohestarvikkeineen ja ladyshaver.


Loppuelämän varasto meikkisieniä, pötkö vanulappuja, meikkipussi, pinsetit, matkapakkaus tuoksulle, vanupuikkoja, huulimaikkisivellin, ripsiharja, kynsisakset.


Korut kahdessa lippaassa, pinsetit, Sensain meikkipuuterin uudelleenkäytettävä rasia, matkapesuainepakkaus, huulirasva.Suuhygieniaan liittyvät tuotteet: hammasharjan matkakotelo, peräti kuusi sähköhammasharjan päätä, hammaslankaa, lapsen varahammasharja.

Ja sitten on poistojen vuoro. Kuten ennakoinkin, niitä tuli melkoinen läjä. Osan näistä heitin surutta roskiin, osa matkaa Fidan laatikkoon.
Eli siinäpä ne. Vanhentunutta kosmetiikkaa, kaksoiskappaleita, tarpeettomia tavaroita, vanhentuneita siemenpusseja. Yhteensä peräti 60 kappaletta! Laskettuna tuo määrä yllätti. Iso määrä tarpeetonta roinaa siis taas poissa tieltä, ja yksi hylly ihanan siistin näköinen.


Lisäksi kulutin tämän tänään loppuun:


Ikivanha tuote, olisiko kahdeksan vuotta vanha? Tämä on kynsien kuorinta, tarkoitus käyttää siis lakan poiston jälkeen. Aivan turha tuote, en huomannut tämän tekevän kynsille yhtään mitään. Arvosana 1/5, en jää kaipaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti