tiistai 17. kesäkuuta 2014

Lily Lolon meikkejä

Käytin loppuun hiljattain reissussa viimeisenkin meikinpohjustustuotteeni, lukuunottamatta Body Shopin BB-voidetta. Niinpä aloin selvittämään mistä saisin Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa. Aiemmin sitä on mielestäni muutamasta myymälästä saanut. Nyt en enää löytänyt yhdestäkään kivijalkamyymälästä tätä, ja päädyin tilaamaan näytteet suoraan valmistajalta.

Päädyin kyseiseen merkkiin pääosin siksi, että se löytyy Animalian eläinkokeettomien meikkien listasta. On myös mineraalimeikiksi edullinen. Siksi toivonkin kovasti, että sopisi iholleni.

Tilasin paketin noin 5 päivää sitten ja se saapui eilen. Melko nopeaa mielestäni, tuotteet tulevat kuitenkin Iso-Britaniasta.Tässäpä nämä näytteet sitten ovat. Tilasin peräti viisi, koska en vaan osannut varmaksi sanoa, onko ihoni neutraalinsävyinen, vaiko mahdollisesti kellertävä. En myöskään ollut lainkaan varma tummuusasteesta. Enkä halunnut ottaa riskiä, että joudun tilaamaan uudestaan nämä näytteet. Nyt sitten vaan testaamaan.Tilasin samalla tarjouksessa olleen poskipunan. Poskipunahan loppui jo reilu kuukausi takaperin, ja olen aina ajoittain kaipaillut sitä. Ehdin jo testaamaan tämän, oikein sopiva sävy iholleni, ja tätä voi myös hyödyntää luomivärinä tuon raitaominaisuuden takia. Luomiväriksi tämä tosin on aika niukkapigmenttinen, mutta sopii luonnollisen meikin tekoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti