torstai 12. kesäkuuta 2014

Keittiön siivous

Sain vihdoin aikaiseksi siivota keittiön kaapit. Karsin myös melkoisen määrän tavaraa. Karsimisen varaa olisi ollut kenties jopa enemmän. Laskeskelin kuitenkin, että karsin nyt ensin alkuun maltillisemmin, jotta ei niin minimalistinen toinen puoliskoni välttyy traumoilta.

Karsiminen tuli kyllä todella tarpeeseen. Keittiössä ruoan laiton mukavuutta on rajoittanut merkittävästi se, miten hankalaa kaapeista on löytää tarvittavat välineet. Enkä edes aloita siitä, mikä taiteen laji on ollut yrittää olla pudottamatta puolta kaapillista tavaraa tässä ohessa lattialle.

Keittiömme on keskikokoinen ja siinä on suhteellisen hyvä kaappitilat. Mies on haaveillut pitkään yhdestä lisäkaapista. Nyt karsimisen seurauksena mieskin toivottavasti tajuaa, ettei lisäkaappi ole tarpeen. Itse arvostan paljon enemmän avaraa tilaa kuin lisäsäilytystiloja.

En taaskaan tajunnut ottaa ennen ja jälkeen-kuvia. Kuvasin kuitenkin suurimman osan poistoista, tässäpä ne:

Uskomatonta kyllä, kuvissa näkyvistä ja kuvista puuttuvista 33 tavarasta muodostuu niinkin iso luku kuin 150 tavaraa! Aika ihana ajatus, noinkin monta tarpeetonta tavaraa ensi kerralla poissa tieltä!      .Ei kommentteja:

Lähetä kommentti