lauantai 7. kesäkuuta 2014

Reissussa loppuneita tuotteita

Käytiin viikon Kreetan reissulla. Kuten aina, pakkasin lähes tyhjiä purkkeja mukaan, ja kulutin ne reissussa loppuun. Saldo näytti tältä:
Biohajoava aurinkorasva, joka on alunperin reilu vuosi sitten reissusta ostettu. Tämä levittyi korkeakertoimiseksi hyvin, ja oli hajuton. Pidin tästä kovasti, plussaa tosiaan se, ettei rasva vahingoita vedeneläviä, kuten tavanomaiset aurinkorasvat. Arvosanaksi tämä saa peräti 5/5, en keksi huonoa sanottavaa. Harmi ettei tätä ole näkynyt muissa paikoissa, mielelläni olisin ostanut lisää.
Hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tämä taisi olla jo 1,5 vuotta vanha ostos. Tässä oli uv-suoja, joten siitä syystä käytin reissussa hiuksiin. Plussaa kotimaisuudesta, mutta ei juuri muusta. Tuoksu ei miellyttänyt, eikä jälki vakuuttanut. Arvosanaksi 1,5/5.


Ikivanha käsidesi, ikä noin 10 vuotta (sic!). Otin mukaan jos olisin vaikka tarvinnut. En kokenut tarvitsevani, ja roskiin päätyi. Tämä on töistä aikanaan jäänyt minulle, muuten en koe mitään tarvetta käyttää käsidesejä ja siksi tämäkin on jäänyt käyttämättä.Virosta apteekista noin 6 vuotta sitten ostettu risiiniöljypullo. Tarkoitettu kynsinauhojen, ihon, ripsien ja hiusten hoitoon. Tahmaava koostumus, joka kyllä toimi kynsinauhaöljynä hyvin. Kesti kuitenkin tässä käytössä pitkään. Reissussa käytin loput silmämeikin poistoaineena, mihin toimi muuten hyvin. Arvosana 3/5, omaan makuun liian tahmaava öljy. Tahmaisuus rajoittaa sitten käyttöä. Pidän kookosöljystä enemmän.
Joe Blascon meikkivoide kului loppuun. Olen käyttänyt pitkään Blascoa, koska opittuani levittämään sen ohuesti kostealla meikkisienellä olen pitänyt tuotteesta. Ongelma tässä vaan on oikean sävyn puuttuminen. Lähinnä on tämä Lite Olive 2, mutta tämä on talvella iholleni hieman tumma, ja ennen kaikkea sävy on liian vaaleanpunaiseen taittava. Tästä syystä päädyin kokeilemaan mineraalimeikkejä ja tarkoitus on jatkaa niillä. Tälle arvosana 4/5.Matkakokoinen SB12-suuvesi. Heitin purkin pois, vaikka sen olisi toki voinut täyttää uudestaan. En kuitenkaan koe tarvitsevani reissuun suuvettä, joten tästä syystä en purkkiakaan säästänyt.Viimeinen kuivashampoo loppui myös. En pitänyt tästä Bootsin omasta versiosta lainkaan. En ostaisi uudestaan. Tuoksu oli myös aivan liian imelä ja voimakas. Tälle arvosana 2/5.Ripsiväri oli sen verran lopussa, että heitin sen pois. Tämä ei ollut mikään suosikkini, mutta menetteli. Nyt on vielä yksi ripsari kaapissa jäljellä, otan sen siis käyttöön. Yhden minikokoisen annoin tässä välissä kaverin polttarileikkiin, tästä syystä siis enää se yksi jäljellä. Arvosana 3/5.

Lisäksi roskiin meni yksi meikkisieni ja kynsiviila.

Reissussa myös päätyi roskiin muutama muu asia. Koiran kakkapussirulla loppui vaippapusseina käytettynä. Vaatteita kului myös. Yhden alushousut päätyivät roskiin. Lisäksi huivi oli niin reikäinen, etten nähnyt järkeä säästää sitä enää:


Tässä siis vaan osa rei'istä. Nyt kaapista löytyy siis enää kaksi huivia. Rosanväriset farkut tulivat myös tiensä päähän:


Saumat ratkesivat nimittäin useasta kohtaa, kangas oli kulunut, ja oli saanut näihin myös muutaman kahvitahran. En siis nähnyt järkeä koittaa korjailla näitä enää. Surkeaa tässä on se, että nämä muistaakseni Zarasta ostetut housut olivat vain reilun vuoden vanhat. Mielestäni hyvin lyhyt käyttöikä farkuille siis!
Nämä kaksi kirjaa jätin hotellin kirjahyllyyn muiden iloksi. Kreetalle tuskin matkataan heti uudestaan, joten matkaopasta en enää tarvinnut. Alemman kirjan taas ehdin lukemaan loppuun, joten en tarvinnut sitäkään enää.

Reissun aikana siis peräti 16 poistoa. Valitettavasti jonkin verran tuli ostoksiakin tehtyä, joten kokonaisuutena taidetaan mennä plussan puolelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti