lauantai 10. tammikuuta 2015

Tavaraliikennettä

Muutama tavara/tuote on taas poistunut/loppunut.Lahjoitin kellarissa oleilleet rattaat eteenpäin. Ei ole tullut käytettyä kertaakaan. Toiset rattaat ja matkarattaat löytyvät jo. Nämä olivat siis tarpeettomat.


Kattila päätyi metallinkeräykseen. Poltin taas kerran puurot pohjaan, enkä saanut niitä enää irti. Kattilasta oli oletettavasti pinnoite mennyt, koska ongelmaa ei esiinny muilla kattiloilla.


Omo säästöpakkaus tyhjeni. Tämä taisi tulla ostettua vuosi sitten, ehkä jopa hieman yli vuosi. Riittoisa käytössä siis. Ohessa olen käyttänyt pesupähkinöitä. Nyt jatkan pelkästään niillä, sekä tarvittaessa tahranpoistosuihkeella.


Vaikka kesällä pärjäänkin ilman käsirasvaa, on se taas talvella ollut tarpeen. Nyt loppui tämä reissusta mukaan ostettu rasva.


Siinäpä nuo. Ostolakko on pitänyt, nyt on kymmenen päivää suoriuduttu kunnialla! Ilmeisesti tekee tiukkaa, sillä viime yönä näin unta, että olin H&M:ssä ja sorruin ostamaan kasan vaatteita. Heräsin, ja olin helpottunut kun se olikin vain unta.

Tänään käytiin miehen kanssa syömässä ja hohtokeilaamassa. Kierrettiin muutama kauppa samalla. Nykyään on jo selvästi helpompi olla ostamatta mitään. Selvää edistystä vuoden takaiseen. Vuosi sitten piipahtaessani muuten vain kauppakeskuksessa, tarttui mukaan pari paitaa ja suihkusaippua. Edistystä on siis tapahtunut. Tällä kertaa tyydyin vain silmäilemään suihkusaippuoita, mutta jätin kuin jätinkin ostamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti