keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Tavaraliikennettä

Taas voisin listailla hieman tavaraliikennettä. Ensinnäkin loppuneet on:

-Sekä oma Colgaten, että miehen hammastahna. Tilalle koitin katsoa Suomessa valmistettua luonnonkosmetiikkaversiota, jossa olisi fluoria mukana. Vielä ei ole vastaan osunut. Mies osti Pepsodentin, sitä olen nyt käyttänyt. Frantsilan hammastahnaa olen kokeillut kerran aiemmin. Maku ei ihmeemmin miellyttänyt. Ehkä annan sille toisen mahdollisuuden. Jos Frantsila ei nappaa, ostanen Oxygenol-hammastahnaa kotimaisuuden takia.

-Keittiötä siivotessa kului loppuun taas yksi hankaussieni.

-Harsorätti päätyi koiran hampaisiin ja sitä kautta roskiin.

-Saippuapala loppui. Otin kaapista uuden käyttöön. Äkkiä katsomalla kaapista löytyy vielä kaksi saippuaa varastosta.


Nämä kolme kynttilänjalkaa myin pois nettikirppiksellä. Olivat kyllä kivan näköisiä, mutta käyttöön päätyivät noin kerran vuodessa.


Viimeinenkin vaseliinipurkki kului loppuun.

Ja tunnustettakoon, että ostolakkoa on rikottu taas hieman. Joskus puolisen vuotta sitten hajosi vanha blenderi. Se oli halpa ja huono ostos, ei kestänyt kauaa. Käytännössä joutui liian kovalle käytölle ja pyörää pyörittävä muoviosa hioutui sileäksi.

Pitkään pärjäsin ilman. Koska kuitenkin käytän paljon siemeniä ruokavaliossa, ja teen vihersmoothieita, alkoi elämä ilman käydä hankalaksi. Vertailin pitkään eri vaihtoehtoja ja päädyin hakemaan Verkkokaupasta tämän Omniblend V:n. Hintaa laitteella on 250 euroa, mikä on toki enemmän kuin aiemmilla tehosekoittimillani. Jälki on kuitenkin myös aivan toisenlaista. Tällä on tähän mennessä murskannut vaivatta kaiken, mitä sekoittimeen on päätynyt.

Ostin lisäksi kolme lampun kantaa Clas Ohlsonilta. Ne tulivat kasveille tarkoitettuja ESL-lamppuja varten. Olen nimittäin kevään kunniaksi pistänyt pystyyn keittiöön pienen yrttitarhan, sekä kasvattanut vehnänoraita ja herneenversoja. Tähän vuodenaikaan lisävalo vaan on välttämätön.

Clas Ohlsonilta tarttui matkaan myös sormikkaat, joilla älypuhelimen käyttö onnistuu ilman hanskojen poisottamista. Kuulostaa ehkä heräteostokselta, mutta tätäkin on harkittu pitkään. Ulkoilen nimittäin lapsen kanssa paljon ja sormet meinaavat jäätyä kännykkää näprätessä. Ostopaikan olisin toki voinut valita toisin, mutta laiskuus voitti tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti