lauantai 1. maaliskuuta 2014

Helmikuun yhteenveto

Helmikuun tavaraliikenne näytti tältä:

-Taloudesta poistuneet tavarat:  153

-Loppuun käytetyt tavarat: 1

-Loppunut kosmetiikka: 15

-Loppuneet siivoustuotteet: 4

-Ostot: 9

Yhteensä: -164 tavaraa/tuotetta

Vuoden alusta: -327 tavaraa/tuotetta


Tulosta siis selvästi tulee! Pakko sanoa, että olen melkeen ylpeä itsestäni. Etenkin ostelu on pysynyt nätisti kurissa ja kosmetiikkavirtakin on selvästi negatiivinen. Tässä kuussa ostetut tavarat olivat:

-lamppu (nettikirppikseltä)
- 2 kookosöljypurkkia
- konetiskiaine
-huuhtelukirkaste
-hammastahna
-saippua
-alushousut
-suuvesi

Noista lamppu oli tarpeellinen, koska olohuoneen katossa ei ollut lamppua. Lisäksi hommasin sen käytettynä, mistä olen tyytyväinen. Alushousut oli heräteostos, myönnettäköön. Tosin käyttöön nekin tulevat. En lähtenyt tekemään poistoja sanktiona näiden kohdalla, koska vein samana päivänä kirppikselle lisätavaraa ja ajattelin asian kompensoituvan sillä.

Ostettu kosmetiikka on suuvettä lukuunottamatta luonnonkosmetiikaa ja tarpeellista. Ilman hammastahnaa tai saippuaa en rupea elämään. Kookosöljy taas on käytössä ihon ja hiusten hoidossa päivittäin.

Hassua on se, että nyt uudenvuoden päätöksen jälkeen tilille on jäänyt ihan eritavalla rahaa. Kasvisruoka on edullista, eikä rahaa mene osteluun. Looginen juttu, mutta en ollut ajatellut asiaa sen kummemmin, joten tämä tuli positiivisena yllätyksenä. Yksi positiivinen juttu siis lisää, ja motivoi kummasti jatkamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti