maanantai 31. maaliskuuta 2014

Päivitystä

Lopetetaanpa tämä blogihiljaisuus vaihteeksi. Tämän päivittäminen on jäänyt, mutta olen kuitenkin pitänyt kirjaa tavaravirrasta. Aloitetaan ensin talouteen tulleilla tavaroilla:

-ostin näyttelyreissulta tuolin, koska unohdin oman kotiin. Hintaa tuolille tuli 12 euroa. Sikäli ihan tarpeellinen ostos, että näitä retkituolia oli ainoastaan yksi, mikä on riittämätön määrä meille.

-ostin kirppikseltä pitkän vanutäytteisen toppatakin. Hintaa tällä oli 8 euroa. Takki oli hyvässä kunnossa, ja kestänee käytössä muutaman vuoden. Tämä oli järkiostos, koska tarvitsin välikaudelle lämpimän takin, kuitenkin tuo untuvatakki on jo auttamattomasti liian kuuma.

-sain kaverilta paketin koiran kosteuspyyhkeitä. Kyllä, siis koiran kosteuspyyhkeitä. Kuulostaa huvittavalta, mutta itseasiassa nämä oli reissussa ihan käteviä.-sorruin kaupassa ostamaan Universal Stonea, vaikka en sitä olisi oikeasti vielä tarvinnutkaan. Se maksoi muistaakseni noin 20 euroa.Kuten tosta alimmasta kuvasta käy ilmi, on tuote purkissa kiinteässä muodossa. Mukana tulee kaksi sientä, jolla ainetta levitettään. Siitä tulee vaahtoa, jossa on hieman koostumusta mukana ja näinollen se saa aikaiseksi pienen hankausefektin pinnalle. Kiinteä muoto on mielestäni mainio, koska näinollen vettä ei tarvitse kuljetella paikasta toiseen.

Kokeilin tätä jääkaapin pesuun, ja siihen se toimi hienosti. Sekä sisä- että ulkopinnat ovat nyt puhtaita. Ainoa miinus tämän käytössä on se, että tuote täytyy huuhdella huolella. Muuten kuivuessa pintaan jää valkoista ainetta.


Sitten siihen poistopuoleen:

-reissussa heitin pois yhdet alushousut ja kahdet sukat. Nämä olivat jo kuluneet. Otan tarkoituksella vaatteita mukaan "viimeiselle matkalleen", jolloin niitä ei tarvitse tuoda takaisin.

-kangaskassi hajosi käytössä.

-muovilusikan heitin pois koska en jaksanut pestä kuivunutta puuroa irti siitä. Kyllä, ihan oikeasti. Ja tiedän, melko säälittävää. En edes yritä selitellä tätä tekoa tämän enempää.

-ruokasoodapurkki tyhjeni mikron pesussa- ja sitten viimeisenä Ecoverin pyykinpesuaine loppui jo. Tuote oli itsessään mielestäni hyvä, pesi hyvin. Tuoksu oli raikas, mutta ei jäänyt pyykkeihin. Sen sijaan tätä täytyi annostella meidän koneeseen peräti 4 korkillista! Tästä syystä pullo on jo tyhjä. Vähensin tosin hieman tuota ohjeannosta, enkä huomannut pesutehossa eroa. En ostaisi uudestaan, koska tuote ei todellakaan ole riittoisa ja hintaa tällä on melko paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti