lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ripittäytyminen osa 2.

Kuten viime kirjoituksessa paljastin, ei shoppailu ollut vielä tässä. Nyt sain vihdoin kuvattua loputkin ostokseni. Ei niitä sitten loppujen lopuksi niin paljon ollutkaan.

Ensimmäiset ovat kirppikseltä, eli 5 euron Tommy Hilfigerin farkut. Näitä en jaksanut kuvata. Ihan ok ostos, koska tällä hetkellä jäljellä oli enää yhdet siniset farkut. Kirppiseltä tarttui farkkujen lisäksi mukaan noin kolmanneksen käytetty Ecoverin nestemäinen pyykinpesuaine (4 €). Uteliaisuudesta nappasin pullon mukaan.

Olen pessyt nyt muutaman koneellisen tällä, ja puhdasta tulee. Tosin mitään ekstralikaista en ole laittanut koneeseen. Tässä on aika voimakas tuoksu, tosin se ei jää pyykkeihin.


Ennestään käytössä oli jo nämä kaksi. Eli Omo color-jauhe ja pesupähkinät. Omoa olen käyttänyt likaisempaan pyykkiin, pesupähkinöitä muuten. Koska nämä oli ennestään, en periaatteessa olisi tarvinnut Ecoverin pesuainetta, mutta kun se oli tarjolla, ajattelin ottaa kokeiluun.
Ostin myös koirille shampoon (3,69 €). Tämä on biohajoava, josta plussaa. Yhden näyttelyihin tarkoitetun shampoon jämät oli ennestään kaapissa, ostin kuitenkin tämän ns. arkipäivän pesuja varten, eli tällä kelillä lähes joka päiväistä käyttöä varten.


Ostin koirille jälkiliinan (8,99 €). Harrastusvälineistöä siis lisää, mutta jälkiliinaa ei löytynyt ennestään.


Matkaan tarttui myös uudet noutajataluttimet (2,19 €/kpl).


Viimeisenä koiratarvikkeena lateksipossu (3,69 €).

Tässäpä siis tämä sortuminen raportoituna. Ei mikään paha tilanne, mutta huomattavan monta tavaraa lisää talouteen kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti