keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kynsilakkoja

Nyt on pakko tunnustaa: parin päivän aikana itsekuri petti, ja tuli hieman shoppailtua. Suurin osa oli suunniteltua, mutta ei kaikki. Aloitetaanpas nyt tämä tunnustus vaikka kynsilakoista:Eli tämä Mavalan Nail Shieldin 1-vaiheen lakkakin loppui. Näinollen tarvitsin oikeastikin aluslakan. Suuntasin siis Essien hyllylle.


Tämä aluslakka tarttui mukaan Citymarketista hintaan 14,90 €. Iso miinus tuosta turhasta muovipakkauksesta. Valitettavasti hyllyssä ei ollut aluslakkoja ilman ylimääräistä muovia. Tämä aluslakka oli siis tarpeen. Mutta sitten silmiini osui jotakin muuta...


Nimittäin tämä lakka (15,90 €). Varmaan pitäisi kasvaa aikuiseksi ja unohtaa jo tämän kaltaiset glitterlakat, mutta en vaan yksinkertaisesti kyennyt ohittamaan tätä. Kynsissä se näyttää mielestäni aivan ihanalta:


Ei kovin aikuismaista, mutta omaan mieleeni ihana! Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta.


Tässä tämänhetkinen lakkakokoelmani. Ei edelleenkään mikään iso, joten annan ehkäpä itselleni anteeksi tämän repsahduksen.


Ostin myös Teippaamon kinesioteipin. Tämä tulee oikeasti tarpeen, koska hiirikäteni oikuttelee taas. Kinesioteipillä vaiva pysyy kurissa. Hintaa rullalla oli apteekista ostettuna 13,90 euroa, netistä saisi alle kympillä, mutta ei ollut aikaa odottaa tilauksen saapumista kotiin.

Loput ostokseni raportoin huomenna kunhan saan ne kuvattua. Ei näytä niin pahalta kun raportoin nämä osissa. No ei, mitään kovin ihmeellistä ei ole luvassa, mutta tämän kuun ostosmäärä ylittää kyllä varmasti parin edellisen kuun määrät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti