maanantai 17. helmikuuta 2014

Kirppisprojekti osa 3.

Kävin putsaamassa kirppispöydän illalla. Ihan sataan euroon ei myynnissä päästy, saldo jäi 99 euroon, miinus se pöytävuokra. Viikon tienestit kirppikseltä siis 55 euroa. Ja aika monta kassillista tavaraa takaisin autoon. Nämä tosin vien huomenna Fidalle, en todellakaan raahaa enää kotiin täytteeksi.
Kirppistely oli ihan hauska kokemus, mutta pakko sanoa, että ihan heti tuskin lähden uudestaan. Saman rahan teen lisätöillä huomattavasti helpommin. Positiivisin asia taisi olla se, että löysin läheltä ison kirppiksen, josta jatkossa etsiä itselle tarpeellista tavaraa. Kirppiksiä kun on lähiaikoina tullut kierreltyä tosi laiskasti. Akselista kuitenkin löytyi paljon laadukasta ja hyväkuntoista vaatetta, jota olisin helposti kelpuuttanut omaan kaappiinikin. Samaten kirjoja oli paljon, ensi kerralla haen täältä lomamatkalle pokkarin mukaan.

Kirppisviikon ansiosta taloudessa on nyt 142 tavaraa vähemmän! Olohuoneessa tämä näkyy selvästi siistimpänä yleisilmeenä, ei voi kun olla tyytyväinen. Sain myös myytyä käärmeen hyvään kotiin, nyt pitäisi pestä terraario, sekä terraariotavarat ja laittaa ne seuraavaksi myyntiin. Tämän jälkeen olen olohuoneeseen tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti