maanantai 10. helmikuuta 2014

Olohuoneen tavaraprojekti jatkuu

Päätin sittenkin viedä tavaroita myyntiin kirppikselle. Olen kerran aiemmin vienyt tavaraa itsepalvelukirppikselle, ja tuolloin ei paljon rahaa käteen jäänyt. Tästä on jo useampi vuosi aikaa. Tämän jälkeen olen lahjoittanut poistotavarat hyväntekeväisyyteen. Nyt kuitenkin olohuoneen tavaroita karsiessa iski monen tavaran kohdalla tarve säästää se vielä hetkisen. Mietin sitten, että varaan pöydän kirppikselle, jolloin sain tavaraa poistokasaan huomattavasti enemmän, kun sille kuitenkin tulee se pari euroa hintaa. Lisäksi tällä tapaa saan karsittua taaperon vaatevuorta. Ne kun ei enää mahdu kahteen niille varattuun lipaston laatikkoon, ja loppujen lopuksi vain osaa tulee käytettyä. Iso osa näistä on siis saatu lahjoituksena, se selittää määrän.

Lasken kirppiskasan samalla kun hinnoittelen ne. Vielä on käymättä läpi osa kirjahyllyä. Dvd:t ja cd:t kävin jo läpi, ja näitä lähtee kirppiskasaan 3 kassillista! Roskiin on tällä hetkellä lähtenyt 2 rikkinäistä tavaraa hyllystä.

Lisäksi yksi osto rantautui eilen kotiin. Ostin nettikirppikseltä olohuoneen lampun. Se on nyt katossa, mutta voi olla, että lähtee vielä myyntiin tehokkaamman löytyessä kirppikseltä. Myyn sitten tämän pois jos näin käy, maksoin tuosta 20 euroa, enkä usko että on vaikeaa saada samaan summaa takaisin halutessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti