lauantai 15. helmikuuta 2014

Lumene matt touch

Kasvoveden idea on hassu. Pesun jälkeen sillä poistetaan iholta viimeisetkin luonnolliset rasvat, jotta voidaan laittaa purkista uutta rasvaa tilalle. Näin olen asian itse mieltänyt, ja siksi käytänkin kasvovesiä laiskanpuoleisesti. Omistin yhden kasvoveden, joka ostin siksi, että se tuli kasvopesuaineen mukana. Käytin nyt sitten tämän loppuun, kun kerran kaapissa oli.
Kyseessä oli Lumenen matt touch- kasvovesi. Pakkauskoko 200 ml. Ihan mukavan tuntuinen kasvovesi, ei kait näissä niin eroa koskaan ole. Inci näytti tältä:


Eli listan viisi ensimmästä ainetta: vesi, denaturoitu alkoholi, glyseriini, risiiniöljy, fenoksietanoli (alkoholia tämäkin...). Viisi siksi, että tämän jälkeen aineiden pitoisuudet on niin pieniä, että merkityksellistä tehoa tuskin enää on.

Tämän kasvoveden inciä luettuani totean pärjääväni jatkossa ilman kasvovettä. Jos sitten koen tarvetta pyyhkiä kasvojani veden, alkoholin ja glyseriinin seoksella,  voin aivan hyvin sekoittaa sen itse. Toisinsanoen kaappiin ei jäänyt kasvovettä, eikä ainakaan ihan heti tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti