tiistai 11. helmikuuta 2014

Peilikaappihaaste

Lueskelin äsken Jennin arkijärki-blogia, ja törmäsin peilikaappihaasteeseen. Toisinsanoen viikonlopun aikana oli tarkoitus siivota peilikaappi. Myöhästyin hieman ajoituksesta, mutta ajattelin kuitenkin haasteen suorittaa. Ennen siivousta peilikaapin sisältö näytti tältä:


Poistin tavarat kaapista, ja pyyhin hyllyt. Lisäksi vaihdoin hammasmukit puhtaisiin. Aikaa tähän ei mennyt juurikaan, koska siivoan kaapin normaalistikin säännöllisesti, eikä lika näinollen pääse pinttymään. Siivouksen jälkeen näyttää tältä:


Siivouksen jälkeen tavarat ovat nätisti rivissä. Meillä tilanne kosmetiikan osalta on sikäli hassu, että mies omistaa jopa enemmän tuotteita kuin minä. Tosta kaapista koko ylähylly on miehen tavaroiden käytössä. Tokalla rivillä vasemmalla on vanupuikot lasissa, pinsetit, ripsiharja, miehen hiusvaha (jota mies ei käytä, itse siloittelen sitten päällimmäisiä hiuksia ojennukseen tuotteella ajoittain), mun tuoksut (yksi normaalikokoinen, viisi pikkukokoa), sävyttävä päivävoide, kosteusvoide, hiuspuuteripurkki, jossa on oikeasti perunajauhoa, mineraalimeikin pohjustusaine, deo, hiusten siloitustuote, miehen deo.
Alarivillä on ensin hammasharjat mukissa, aikuisten ja lapsen hammastahna, suuvesi, kasvovesi, kynsilakanpoistoaine, kaksi kasvonaamiota, hiuksiin jätettävä hoitoaine, vartalovoide, kookosöljyä lasipurkissa, kaksi miehen partavaahtoa.

Tavoitteena olisi karsia peilikaapin sisältökin minimiin. Siis omalta osaltani, miehen tuotteisiin ei ole paljon sanomista. Olettaisin pärjääväni vanupuikkojen, tuoksun, hammasharjan, hammastahnan, kasvopesuaineen, kasvorasvan, deodorantin ja kookosöljyn kanssa. Niin, ja lisäksi tuo kynsilakan poistoaine on myös tarpeen, pidän nimittäin siitä, että kynteni ovat lakatut. Turhia siis ovat hiustuotteet (kookosöljyllä saa tarvittaessa hiuksia kosteutettua ja pintaa varovasti siloitettua), vartalovoide (kookosöljy riittää omassa käytössäni), sekä kasvonaamiot. Kun saan kulutettua vanhat pois, yritän siis olla ostamatta uusia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti