torstai 13. helmikuuta 2014

Ostoksia

Tilasin eilen Hyvinvoinnin Tavaratalosta laatikollisen tuotteita kotiin. Pääosin tilasin ruokatuotteita, kuten siemeniä ja jauhoja. Ohessa tuli tilattua muutama muukin tuote. Pakko sanoa, että tilauskokemus oli erittäin positiivinen! Ja ei, tämä ei ole maksettu (eikä edes sponsoroitu) mainos. Tilasin tuotteet nimittäin toissapäivänä illasta yhdeksän aikaan, ja posti toi laatikon äsken kotia. Erittäin nopeaa toimintaa siis!

Plussaa myös ekologisuudesta pakkaamisen osalta. Tilatessa oli mahdollista valita pakkausmateriaaliksi käytetyt pahvilaatikot. Hieman hymyilytti kun paketti saapui, laatikko tosiaan oli käytetyn näköinen.


Se nimittäin hädin tuskin pysyi kasassa. On ne postissa varmaan tykänneet tosi hyvää, mutta ehjänä tuli kuitenkin perille. Löysin netistä alennuskoodin, jolla sain 10 prosenttia alennusta tuotteista, tästä syystä tuli tilattua hieman reilummin tavaraa. Kosmetiikkaa ja pesuaineita tilasin yhteensä seitsemän tuotetta.


Tilasin peräti 2 litraa kookosöljyä. Tämän listaan kosmetiikkana, koska ruoanlaitossa en tätä käytä kuin tosi satunnaisesti leivonnassa. Hintaa alennuksella tälle tuli 17,95 €/litra.Tilasin kaappiin valmiiksi Ecoverin konetiskiainetabletteja. Edellinen (ei ekoversio) pakkaus on melko lopussa, ja ajattelin ostaa tämän valmiiksi kaappiin, koska lähikaupasta ei löydy näitä ekologisempia vaihtoehtoja. Hintaa tällä 25 tabletin pakkauksella oli alennuksen jälkeen 8,96 euroa. Eli onhan nämä ekotabletit selvästi normaaleja kalliimpia. Hintaa tabletille tulee 0,36 euroa, joka ei kuitenkaan taloutta kaada.Tilasin myös huuhtelukirkastetta, hintaan 5,36 euroa. Normaalisti en huuhtelukirkasteita käytä, ajattelin välillä kuitenkin ostaa, jotta lasit eivät aivan samentuisi, ja koneeseen kertyisi älyttömiä määriä kalkkia. Toisaalta saman asian ajaisi varmasti myös sitruunahappo taikka etikka, mutta tulipa ostettua.


Ostin myös Laveran hammastahnan hintaan 4,46 euroa. Edellinen hammastahna on vielä käyttämättä, mutta meillä on syytä olla kotona kaksi tahnaa ihan siksi, että matkustelemme satunnaisesti viikonloppuisin. Ensi kuussa lähden viikonlopuksi yksin reissuun, enkä voi tietenkään pakata matkaan talouden ainoata hammastahnatuubia. Siksi ostin tämän jo nyt.


Ostin myös oliivisaippuan hintaan 3,56 euroa. Ajattelin pestä tällä kasvot sen jälkeen kun olen putsannut meikin kookosöljyllä. Ihoni rasvoittuvana ei nimittäin tykkää pelkällä öljyllä putsauksesta. Kookosöljy on toiminut nyt käytössä muuten oikein mainiona meikinpoistoaineena, mutta valitettavasti ripsien pidennykset eivät tätä kestäneet. Päätin kuitenkin luopua pidennyksistä toistaiseksi. Tätä saippuaa voi myös pakkauksen mukaan käyttää hiusten pesuun. Tässä ajattelin tuotetta myös testata.


Myös nämä tarjouksessa olleet (0,9 euroa) alushousut päätyivät mukaan tilaukseen. Oikeastihan en alusvaatteita tarvitse lisää, hinta kuitenkin vei tällä kertaa voiton.

(Poistoon on tänään mennyt rikkinäinen koriste ja hajonnut pakasterasia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti