maanantai 17. helmikuuta 2014

Loppuneita tuotteita

Olen näköjään unohtanut raportoida viikko sitten loppuneen hammastahnan. Aloitetaan siis sillä.


Eli tämmöinen perus Colgate. Ei tästä varmaan tarvitse sanoa sen enempää. Hammastahna.Nämä löytyy nyt taloudesta. Ylinnä miehen käyttämä, sille kun ei uppoa luonnonkosmetiikkaversiot. Seuraavana lapsen käytössä oleva ja alimpana omani. Muuten varmaankin tulisi käytettyä miehen kanssa samaa, mutta satunnaisten matkojen takia kotona tarvitsee olla varakappale.


Toinenkin Bebanthen-voiteen jämä loppui. Käytin huulirasvana iltaisin, sekä kynsinauhoille. Hyvä tuote, mutta ei mikään välttämättömyys. En siis osta uutta.


Burts and bees-huulirasva loppui myös. Tämän toin Miamista 2010, joten aika kauan tuli säilöttyä kaapissa...  Loistava huulirasva, eläimillä testaamatonta luonnonkosmetiikkaa. Pidän tämän sarjan tuotteista paljon, ainoa miinus siitä, että ovat hintavia.


Tässä nämä jäljellä olevat huulirasvat. Tosin jossain kaapin perukoilla saattaa piileskellä vielä muutama... Otin alimman aktiivikäyttöön eilen, saa nähdä kauanko se kestää.


Essien lakka sävyssä sugar daddy loppui myös. Tätä olisin käyttänyt mielellään pidempäänkin. Helppo läpikuultava peruslakka, joka levittyi hyvin ja kesti kynsilläni hyvin.


Nämä lakat on vielä jäljellä. Kaksi vasemmanpuoleistä on aluslakkaa, joten kynteni ovat nyt siis pinkit, taikka punaiset, muita värejä ei tällä hetkellä löydy. Ja ilman lakkaa en osaa olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti