tiistai 21. tammikuuta 2014

14. ja 15. loppunut tuoteNo nyt loppui tämä Dependin lakkakin. Ostin tämän muistaakseni reilun puoli vuotta sitten, eli ihmeen nopeasti kului loppuun. Tosin tässähän pakkauskoko on tosiaan vain tuo 5 ml, kuten alemmasta kuvasta tihrustamalla voi saada selvää. Vertailun vuoksi, nuo Opin ja Essien lakat taitaa olla 14-15 ml pulloissa. Ihan perushyvä lakka, levittyi hyvin, kuivui keskivertovauhtiin ja kestävyys sitä keskivertoa, eli omissa kynsissäni noin 3-5 päivää. Peittävyys suht heikkoa, tosin luulen, että tässä on ideanakin se, että voi joko käyttää yhden kerroksen, jolloin tulos on aika näkymätön, tai useamman, jolloin saa kimaltelevan lilan pinnan kynsilleen. Suurin miinus tälle lakalle tuleekin pakkauskoosta, loppuu nopeasti kokonsa takia tuottaen enemmän pakkausjätettä.

Kynsilakkoja on jäljellä nyt seitsemän kappaletta, kaksi aluslakaksi tarkoitettua Mavalan lakkaa, yksi Mavalan värilakka, kolme Essien lakkaa ja yksi Opin lakka. Ihan sopiva määrä siis, vaikka vähentämisen varaa vielä on. Kynsilakoissa tosin ei yksi lakka ole toimiva ratkaisu vaihtelunhaluiselle, katsotaan mihin lukumäärään pääsen. Vielä en kuitenkaan koe tarvetta sännätä kynsilakkaostoksille.Soap&Gloryn Heel Genius loppui myös. Tämä on taannoisen Lontoon reissun tuomisia, eli pari kk vanha. Suhteellisen nopeasti loppuunkulutettu rasva siis. Tykkäsin tästä, sopivan paksu koostumus, mutta imeytyi kuitenkin kohtalaisen nopeasti. Kosteutustehot hyvät, kiva tuoksu. Olisin siis käyttänyt mielelläni pidempäänkin. Osittain nopeaan loppuunkulumiseen vaikuttanee se, että levitin tätä usein myös käsiin. Silti aika nopeasti loppuunkulutettu 125 ml mielestäni.

Yhtään jalkarasvaksi profiloitunutta rasvaa ei jäänyt jäljelle, muutama kosteusvoide kumminkin. Koen pärjääväni näillä hyvin, eli ainakaan heti en ole säntäämässä ostamaan uutta jaloille tarkoitettua kosteusvoidetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti