sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Liinavaatekaapin inventaario

Meillä on hassu ilmiö asunnossa. Sitä mukaa kun pyrin siivoamaan ja raivaamaan omia kaappejani, tunkee niihin talouden yhteiset tavarat muista kaapeista. Mies ei nimittäin ole vielä tajunnut tätä minimalismin ideaa, ja omaa varsin laajan omaisuuden. No, koska oma vaatekaappini on suhteellisen väljässä kunnossa, on tämä johtanut siihen, että talouden liinavaatteet ja pyyhkeet ovat tunkeneet vaatekaappiini. Toki siellä sitä tilaa on, ajoittain tämä vaan ärsyttää kun sama ilmiö toistuu toisaallakin. Eteisessä omalla puolella kaappiani säilytetään nykyään lapsen ulkovarusteet, sekä pulkka ja imuri. Tuo imuri on se huvittavin, koska jos mies raivaisi siivouskaapin, kuten on luvannut, mahtuisi imuri sinne. Nyt se kuitenkin asuttaa omaa puoltani eteisen vaatekaapista.

No, asiaan. Eilen aloitin vaatekaappini raivaamisen. Aloitin sen tältä liinavaatepuolelta. Lisäksi kaapin lattialla on koirien harrastustarvikelaatikot, joita myös pyrin ohessa siivoilemaan. Kaapista poistui järkyttävä määrä tavaraa. Lista näyttää tältä:

-tietokonetarvikkeita 2
-tyynyjä 2
-koiran takkeja 5
-pussilakanoita 2
-treeniliivejä 2
-lakana
-vilttejä 3
-tyynyliinoja 5
-pyyhkeitä 5
-sisätossut
-vesikuppeja 2
-koiran remmejä 7
-kylttejä 3
-harja
-käsipainot
-koiran sekalaisia tarvikkeita 5
-housut
-huiveja 2
-roikkuva säilytyslokerosto

Kaapista roskiin meni (rikkinäisiä):

-henkareita 5
-kengät
-sukkahousut

Poistot matkaavat tänään Hesylle osa kirpputorilahjoituksiksi, vanhat lakanat eläinten alusiksi. Ihan uskomattoman paljon tilaa kaappiin tulikin siivouksen jälkeen! Nyt liinavaatemäärät näyttävät tältä:

-kylpypyyhkeet 11
-käsipyyhkeet 15
-keittiöpyyhkeet 5
-siivouspyyhkeet 12
-tyynyliinat 7
-lakanat 3
-pussilakanat 7
-varapeitto
-viltti
-varatyyny
-makuupussi
-retkityyny
-istuinalunen

Pyyhkeitä on siis edelleen iso määrä. Toisaalta ne mahtuvat kaappiin, eli en näe asiaa ongelmana. Liinavaatteita on myös makuuni liikaa, mutta miehen mielestä niitä täytyy olla varalla. Itse en ihan ymmärrä miksi, mutta näillä mennään.

Tänään taloudesta poistui siis tavaroita kokonaiset 58 kappaletta. Hienointa tässä on se, että nämä ovat isoja tavaroita, eli tilaa tuli reilusti lisää. Vaatekaappi näyttää nyt liinavaatteiden osalta siistiltä, seuraavaksi käyn vaatepuolen kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti