lauantai 4. tammikuuta 2014

4. ja 5. ostos

No niin, ja kuten arvata saattaa, enhän minä selvinnyt sieltä ostoskeskuksesta hairahtumatta. Nimittäin nämä lähti mukaan:Eli kaksi kappaletta paitoja Vilan alesta. Nuo lähti mukaan pääasiassa pitkän mallin takia. Harvoin onnistun löytämään mielestäni tarpeeksi pitkiä ja kapeita paitoja. Siksi en näitä onnistunut ohittamaan. Ylempänä hihaton tummanvihreä toppi, jolle tuli hinnaksi 8,47 euroa ja alempana vaaleanruskea pitkähihainen paita hintaan 9,97 euroa.

No, vaikka paidat tulivat ns. tarpeen, ei näitä silti hyvällä tahdollakaan voi väittää välttämättömiksi ostoksiksi. Siispä sanktiona jouduin poistamaan 4 tuotetta kierrätykseen. Nämä saivat lähteä:Tämä ensimmäinen oli helppo. Ilmaiseksi saatu mainospaita, jota en ole pitänyt kertaakaan. Menisihän tämä esim maalatessa, mutta kuinka usein muka maalaan mitään?
Toisen kohdalla mietin hetken. Ehkä kerran käytetty jakkuhame, mutta aivan liian iso, eikä istu muutenkaan vartalolleni. Tämä on teetetty Gambiassa 3 vuotta sitten. Okei, olisi tästä räätälillä saanut oikeankokoisen, mutta tuskin tulisi silti käyttöön.Kolmantena Gapin t-paita, tämä taitaa olla noin 2,5 vuotta vanha ostos Lontoosta. Ihana paita ja paljon pidetty, mutta kovin kulunut jo. Olin tätäkin säästellyt ns. mökkivaatteeksi. Vaan turhapa näitä on säästellä, ei niitä todellisuudessa tule kuitenkaan käytettyä.


Viimeisenä myös hyvin paljon käyttöä nähnyt Armani exchangen paita, 4 vuotta sitten Miamista hommattu. Vähän liian lyhyt mun makuun, mutta kiva painatus edessä. Tämän kohdalla mietin hieman, mutta mitäs menin ostostelemaan.


Luulen, että tämä poistosysteemi tulee toimimaan hyvin ostelun hillinnässä. Etenkin kun kuvaan poistoon lähtevät tuotteet. Vaatekaappini on tällä hetkellä jo kohtalaisen karsittu, eli mitenkään älyttömän helpolla poistoon ei tuotteita löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti