keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kynsilakka- ja huulirasvainventaario

Olen jo pidempään tosiaan pyrkinyt vaihtelevalla menestyksellä rajoittamaan ostamista. Aiemmin myös huulirasvat ja kynsilakat olivat ongelma. Nyt ilokseni havaitsi, että näin ei enää ole. Tänään loppuivat nämä:


 Vasemmalla jostain matkalta ostettu kynsilakka, joka oli ihanan värinen, mutta levittyi huonosti eikä kestänyt kunnolla. Ei siis tule ikävä. Oikealla Primarkista Lontoosta varmaan 4 vuotta sitten ostettu vaseliinipurkki. Käytin ennen näitä mineraaliöljyjä, nykyään en näitä teollisuuden jäteöljyiksikin nimitettyjä tuotteita ostaisi.

Tämä kynsilakka taasen lähti ihan vaan rehellisesti roskiin:


Sekin on joku matkalta muistaakseni baltiasta ostettu tapaus, joka ei ensinnäkään kuivu kynsille, toisekseen kuoriutuu heti pois. En viitsinyt tätä edes lahjoittaa eteenpäin, sen verran huono tuote kyseessä.


Ylättäen jäljelle jäi vain tämän verran lakkoja:


Vasemmalla Seppälästä ostettu lakka, seuraavana Mavalan, kolme seuraavaa Essien, pari Mavalan kynttä vahvistavaa lakkaa, ja oikealla kaksi halpislakkaa jostain Tarjoustalosta. Näistä lempparit on ehdottomasti Essien. Jatkossa ostan niitä, mikäli en luonnonkosmetiikan puolelta vaihtoehtoa löydä.

Kuvasin myös nämä:


Vasemmalla joku netistä ostettu kynsigeeli, sitten Sensationailin geelit ja viimeisenä joku kynsien kuorinta.

Tässä loput huulirasvat:


Vasemmalla Mirame, sitten joku merkitön halpis, Apteekin rasva, Burt and bees, lisää vaseliinia ja lähes loppu oleva Body Shop.

Saldona siis yksi loppunut lakka, yksi poistettu lakka, yksi loppunut huulirasva. Jäljellä 9 lakkaa, 5 geeliä ja kuorinta, 6 huulirasvaa. Ei mitenkään paljon siis kulutettavaa näissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti