tiistai 7. tammikuuta 2014

Sukkainventaario

Eilen pohdin tarvittavien sukkien ja sukkahousujen määriä. Arvelin selviäväni mainosti 7 parilla sukkia ja 3 parilla sukkahousuja. Tänään oli vuorossa sukkien ja sukkahousujen inventaario ja inventaarion myötä pienimuotoinen järkytys.

Inventaarion saldo on seuraava: kaapista löytyi sukkia 69 paria, ja sukkahousuja 22 kappaletta! Enpä olisi ihan heti uskonut, ellen olisi ihan itse laskenut. Huvittavinta tässä on se, että ostin pari kk sitten sukkia lisää, kun niitä ei muka ollut. Todellisuudessa laatikko oli vain niin sekainen, että se loi illuusion tästä.

Sukkahousuista roskiin lähti 4 kappaletta, sukista poistoon 36 paria. Tämän jälkeenkin sukkia löytyy 35 paria ja sukkahousuja 16 kappaletta. Ihan liikaa tämäkin, mutta eipähän tarvitse uusia hetkeen ostaa.

Jatkossa ostolakkoilun jälkeenkin täytyy inventoida tavarat säännöllisin väliajoin ja vähintään tarkistaa kaapista löytyvien tavaroiden tilanne ennen uusien ostoon sortumista. Ihan naurettava määrä sukkia, ja sukkahousuista iso osa täysin käyttämättömiä. Etenkin mustia sukkahousuja oli vino pino. Näitä tulee harvemmin käytettyä, mutta jotta saan varastoa kulumaan, on ilmeisesti syytä aina tilausuuden tullen laittaa hame ja sukkahousut päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti