lauantai 11. tammikuuta 2014

Loppuneita tuotteita (7. ja 8.), muutama hajonnut vaatekappale ja saatu tuote.

Muutama tuote pääsi taas loppumaan:


1,5 vuotta vanha Lansinoh-lanoliinivoide. Ostin tämän raskauden loppusuoralla ajatellen imetyksen alkua ja mahdollisia haavaumia. Loppu tuotteesta tuli käytettyä huulirasvana ja kynsinauhoille. Kyseessä on luonnontuote, lanoliini on lampaanvillasta saatava rasva. Jatkossa en tätä ostaisi, koska koostumus on tosi tahmaava (toki suojaa ne rohtumat hyvin), ja tämä on lisäksi täysin eläinperäinen tuote, ja tuotannon eettisyydestä ei ole takeita.


Tässä jäljelle jääneet saman asian ajavat tuoteet. Eli kahden Bebanthen-voiteen jämät.


Tämä Batisten XXL-volume loppui myös. Paras kuivashampoo tähän mennessä. Sen lisäksi, että teki hiuksista puhtaan tuntuiset, lisäsi myös todella volyymia. Käytin tätä paitsi hiusten pesuväliä pidentääkseni, myös muotoilutuotteena. Tulee ikävä.


Tässä jäljellä olevat kuivashampoot. Ylempänä Batisten ruskeille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo ja alla Bootsin oma kuivashampoo.


Tämän Biothermin Deo Puren sain laivalta tuliaisina. Nyt on siis tämä varastossa odottamassa edellisen loppumista.

Lisäksi roskiin lähti saumoista purkaantuneet alushousut ja käytössä rikkoontuneet sukkahousut.

Päätin nyt jättää projektistani pois lapsen tarvikkeet. Ihan siitä syystä, että suurin osa lapselle hankittavista asioista ei ole ostamiani ja siksi tilaston pitäminen lapsen saamista ja poistuvista tavaroista ei olisi järkevää. Näinollen en laske tätä deoa mukaan laskuihin, koska ehdin yhden taaperon saamisista viime viikolla laskea mukaan. Ajattelin pitää tilastoa kuukausitasolla, eli laskuri "nollautuu" aina kuun alussa. Luonnollisesti vuoden lopussa sitten lasken kokonaistilaston myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti