sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Vaateinventaario

Nyt olen siivoillut vaatekaappia. Osa vaatteista on toki kierrossa (eli toisinsanoen lähinnä likapyykissä), joten pientä heittoa voi näissä luvuissa olla. Pääpiirteittäin näyttäisi kuitenkin siltä, että omistan vaatteita seuraavasti:

-mekkoja 11
-hameita 5
-jakkutakkeja 2
-kauluspaitoja 2
-neuletakkeja 8
-huppareita 3
-boleroita 5
-huiveja 2
-t-paitoja 9
-1-piece
-verkkareita 5
-välihousut 2
-farkkuja 7
-jegginssit
-shortsit
-kimono
-toppeja 12
-pitkähihaisia paitoja 6
-neuleita 6
-fleece-paita

Yhteensä vaatekappaleita kaapissa on siis 85. Määrä on vähemmän kuin oletin. Ensimmäisenä listasta pomppaa silmään se, että vaatteiden suhteet ovat pielessä. Esimerkiksi se, että omistan 11 mekkoa on naurettavaa, koska en juuri käytä mekkoja. Samoin neuleita ja neuletakkeja on yhteensä 14, joka on ihan liikaa. Toppejakin on älyttömät 12 kpl. Toisaalta taas, omistan vain yhdet shortsit. Nämä luvut ovat karsinnan jälkeisiä lukuja. Poistoon kaapista lähti:

-mekkoja 5
-verkkareita 2
-pitkät housut
-toppeja 2
-kauluspaitoja 3
-t-paitoja 1
-bolero
-neuletakki

Yhteensä siis 16 vaatekappaletta lähtee kiertoon. Näistä jäljelläolevista olisi tarkoitus alkaa hahmottelemaan tätä project 333-systeemiä. Itse ajattelin alkuun helpottaa tätä niin, etten laske mukaan päällysvaatteita, enkä asusteita. Innolla odotan tuleeko tästä mitään. Ainakin tällä tapaa luulisin saavani nopeammin vaatteita kulutettua "loppuun", kun samaa vaatetta tulee pidettyä huomattavasti useammin kuin nykysysteemillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti